Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Biletul Zilei din 13 decembrie 2022. Cupa Ligii Portugaliei ne aduce profitul

Biletul Zilei din 13 decembrie 2022. Cupa Ligii Portugaliei ne aduce profitul

Biletul zilei

Comentarii

Biletul Zilei de marţi vine exclusiv cu partide din Cupa Ligii Portugaliei, din Grupa B, fiind etapa decisivă, în care se decide totul. Sporting Lisabona mai are nevoie doar de un egal în confruntarea cu Maritimo pentru a fi sigură de calificare, iar Rio Ave are nevoie de un succes la scor contra celor de la Farense, astfel încât speranţele că vor merge mai departe să fie reale.

Sporting Lisabona o va găzdui pe Maritimo într-un meci pare a fi fără miză. Gazdele sunt aproape calificate, după ce au câştigat cele două partide cu Rio Ave (0-2) şi Farense (6-0), iar golaverajul superior oferă siguranţă înainte duelului cu Maritimo, care a pierdut la rândul său cu Rio Ave (0-1) şi Farense (2-0). Maritimo are rezultate foarte slabe în Cupa Ligii deoarece nu este o competiţie care să fie de interes, problemele din campionat fiind cele care trebuie rezolvate. Oaspeţii se află pe locul 17, cu doar şase puncte strânse de-a lungul celor 13 etape.

Biletul Zilei din 13 decembrie 2022

Pentru Sporting partida de diseară poate reprezenta un meci în care să producă spectacol, iar un scor fluviu nu ar surprinde pe nimeni. Pariem Ambele echipe înscriu sau Peste 2.5 goluri, cu o cotă bună pentru un astfel de meci, 1.40. Andrei Dumitru vă arată pe site-ul său cum puteţi obţine bonusuri fără depunere şi rotiri gratuite la Superbet


Continuăm cu celălalt meci din Grupa B, dintre Rio Ave şi Farense. Farense are -4 la golaveraj, numai o victorie la scor cu Rio Ave şi Sporting să piardă la un scor de minimum 3-4 goluri cu Maritimo ar putea aduce calificarea mai departe a echipei de pe locul 3, lucru puţin probabil, aşa că şansele cele mai mari rămân celor de la Rio Ave, care au la rândul lor golaverajul pe minus, însă numai un gol.

Rio Ave îşi va juca şansa până la final foarte probabil, iar un succes contra lui Farense, echipă de liga a doua, nu ar surprinde pe nimeni. Un pronostic bun pentru acest meci este Niciun pariu pe egal Rio Ave, cu o cotă de 1.47, iar în cazul unui egal vom primi cota 1.

Biletul Zilei 13 decembrie 2022
Sporting Lisabona – Maritimo – Ambele echipe înscriu sau Peste 2.5 goluri @ 1.40
Rio Ave – Farense – Niciun pariu pe egal Rio Ave @ 1.47

Curs final: 2.05

 

Afla mai multe despre: biletul zileiponturi pariuriponturi fotbal 

viewscnt
Articole similare