Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Biletul Zilei din 13 mai 2022. Dueluri tari pentru semifinale la Roma

Biletul Zilei din 13 mai 2022. Dueluri tari pentru semifinale la Roma

Biletul zilei

Comentarii

Săptămâna continuă să fie plină cu o sumedenie de evenimente din lumea tenisului masculin şi feminin. La Roma se vor disputa sferturile de finală, iar noi vom alcătui un bilet compus din 2 partide.

Începem cu duelul dintre Novak Djokovic, liderul clasamentului ATP, şi Felix Auger-Aliassime, tenismen canadian, aflat pe locul 9 în ierarhia ATP. Djokovic revine de la meci la meci la forma consacrată, iar acest lucru s-a putut observa şi la turneul de la Madrid, acolo unde s-a oprit în semifinale, fiind învins de revelaţia tenisului mondial la băieţi, Carlos Alcaraz, scor 1-2, însă Nole a fost o perioadă îndelungată inactiv, iar acest lucru a fost în avantajul tuturor adversarilor săi din ultima perioadă.

Biletul Zilei din 13 mai 2022. Dueluri tari pentru semifinale la Roma

Biletul zilei poate fi pariat la Betano, una dintre cele mai bune case de pariuri din România. În schimb, Aliassime, de la câştigarea trofeului de la Rotterdam, care a avut loc în februarie, a mai jucat finala la Marseille, unde a fost învins de Andrey Rublev, iar cele mai bune performanţe de atunci au fost un sfert de finală la Barcelona şi unul la Madrid, performanţe ce arată o scădere de formă după câteva luni bune ale sportivului canadian. Djokovic este mare favorit în partida de diseară, fiind chiar primul meci direct dintre cei doi tenismeni, iar noi vom alege un pariu interesant, mai ales că sârbul a arată o dispoziţie de joc foarte bună în partidele precedente, în care a cedat doar 5, respectiv 4 game-uri. Pariul propus este „Scor corect 2-0”, care ne aduce o cotă generoasă, de 1.70.

Biletul Zilei din 13 mai 2022. Dueluri tari pentru semifinale la Roma

Al doilea eveniment ales pentru biletul zilei vine to de la Roma, însă de la competiţia femină, unde vom prefaţa partida dintre Iga Swiatek, care se află pe prima poziţie în clasamentul WTA, şi Bianca Andreescu, clasată pe locul 90 WTA. Iga Swiatek domină circuitul feminin de mai bine de 3 luni, perioadă în care s-a impus la Doha, Indian Wells, Miami şi Stuttgart. Jucătoarea poloneză a câştigat aceste competiţii consecutiv, ceea ce arată constanţa şi pofta de joc pe care le are, iar acum este greu de crezut că are vreo competitoare la Roma. Dacă vrei să îţi încerci norocul şi la păcănele online, intră pe unul dintre cele 20 de site-uri licenţiate din România.

Bianca Andreescu a revenit în circuit în luna aprilie, chiar la turneul de la Stuttgart, unde a fost eliminată în al doilea tur, iar la Madrid a ajuns până în sferturi, fiind înfrântă de Jessica Pegula, numărul 11 mondial. La Roma a beneficiat de retragerea Emmei Răducanu în primul tur, după ce câştigase primul se, ca mai apoi să treacă şi de Nuria Parrizas-Diaz şi Petra Martic în minimum de seturi. Jucătoarea cu origini române pare că s-a recuperat cu bine după accidentarea suferită, însă partida cu Swiatek vine într-un moment de excepţie pentru liderul WTA. Un pariu realist pentru acest duel este „Peste 16.5 game-uri” în meci, care ne oferă cota 1.33, una destul de bună, mai ales că este primul meci direct dintre cele două tenismene. 

Biletul Zilei 13 mai 2022

  • Novak Djokovic – Felix Auger-Aliassime – Scor corect 2-0 @ 1.70
  • Iga Swiatek – Bianca Andreescu – Peste 16.5 game-uri @ 1.33
  • Curs final: 2.26

Afla mai multe despre: biletul zilei 

viewscnt
Articole similare