Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Biletul Zilei din 14 aprilie 2022. Cote de top din Europa League

Biletul Zilei din 14 aprilie 2022. Cote de top din Europa League

Biletul zilei

Comentarii

Biletul zilei de joi este compus din duelurile dintre Rangers şi Braga, respectiv Barcelona şi Eintracht Frankfurt. Ambele partide încep la ora 22:00, ora României.

Deschidem biletul cu partida dintre Glasgow Rangers şi Braga, o dublă care se anunţa extrem de interesantă înaintea disputării primei partide, şi aşa a fost. Portughezii s-au impus în tur, prin intermediul golului înscris de Abel Ruiz în minutul 40 al partidei. Biletul zilei poate fi pariat la Betano, una dintre cele mai bune case de pariuri din România. Nimic nu este jucat, iar Rangers are de partea sa terenul propriu. Scoţienii au un dezavantaj mic, de doar un gol, iar puterea lor de pe teren propriu este foarte mare.

Randamentul lor în partidele cu echipe puternice, precum Borussia Dortmund sau Steaua Roşie Belgrad a fost foarte bun, în timp ce Braga a fost învinsă de Sheriff Tiraspol, revelaţia acestui sezon de Cupe Europene. Pariul nostru pentru acest meci este „Pauză sau final 1”, care ne oferă o cotă consistentă, de 1.65.

Biletul Zilei din 14 aprilie 2022. Cote de top din Europa League

Continuăm cu al doilea eveniment propus pentru biletul zilei, partida retur dintre Barcelona şi Frankfurt. Meciul tur a fost foarte spectaculos, cu ambele formaţii active în terenul advers şi cu un joc colectiv demn de urmărit. Frankfurt a ajuns la conducerea meciului prin intermediul golului înscris de tânărul atacant Ansgar Knauff în minutul 48, ca mai apoi, în minutul 66, Ferran Torres să restabilească egalitatea pe tabela de marcaj.

Biletul Zilei din 14 aprilie 2022. Cote de top din Europa League

Dacă vrei să îţi încerci norocul şi la case de pariuri recomandate, intră pe unul dintre cele 20 de site-uri licenţiate din România. Ce-i drept, catalanii ar fi putut pleca cu o victorie din Germania, iar acest lucru ar fi fost probabil dacă ocaziile de pe finalul partidei tur ar fi fost fructificate de elevii lui Xavi. Meciul de diseară o să o aibă, foarte probabil, pe Barcelona la cârma partidei, iar pe Frankfurt aşteptând oportunitatea contraatacurilor devastatoare cu care ne-a obişnuit.

Biletul Zilei 14 aprilie 2022

  • Rangers – Braga – Pauză sau final 1 @ 1.65
  • Barcelona – Frankfurt – 1 @ 1.37
  • Curs final: 2.26

Afla mai multe despre: biletul zilei 

viewscnt
Articole similare