Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Biletul Zilei din 14 decembrie 2022. Rapid are nevoie de un succes contra Petrolului

Biletul Zilei din 14 decembrie 2022. Rapid are nevoie de un succes contra Petrolului

Biletul zilei

Comentarii

Biletul Zilei de azi conţine două evenimente din România şi Portugalia. Rapid Bucureşti – Petrolul Ploieşti este derby-ul cu care se încheie etapa a 20-a din Superliga, iar Portimonense şi Gil Vicente îşi dispută calificarea în Cupa Ligii a Portugaliei.

Rapid o va primi pe Petrolul într-un meci ce se anunţă incendiar, deoarece ambele echipe se află în lupta pentru play-off. Giuleştenii au parte de o linişte financiară pe care ploieştenii nu o au, iar un plus al Rapidului este poziţia mai bună din clasament. Aflaţi pe locul cinci, cu 34 de puncte şi un avans de cinci lungimi faţă de adversara de azi, Rapidul porneşte cu prima şansă, chiar dacă nu a mai câştigat un meci în campionat de trei etape, de la victoria cu campioana CFR (2-1).

Biletul Zilei din 14 decembrie 2022

Bonusuri fără depunere şi Rotiri Gratuite la Superbet oferite tuturor noilor clienţi. Punctul forte al echipei gazdă este terenul propriu, pe care este neînvinsă în acest sezon, şi are şase victorii şi trei egaluri, în timp ce Petrolul nu a strălucit în ultimele dueluri de pe terenuri străine, pierzând în patru din ultimele cinci partide din deplasare. După succesul din tur al Petrolului, ne aşteptăm la o replică dură a Rapidului, care are nevoie de puncte. Pronosticul ales pentru acest meci este 1X & Sub 3.5 goluri, cu o cotă de 1.50.


Cupa Ligii din Portugalia continuă, iar faza grupelor oferă meciuri cu potenţial pentru pariuri de succes. Portimonense şi Gil Vicente îşi dispută locul în fazele eliminatorii ale competiţiei. Gazdele ocupă locul secund din grupă, cu trei puncte după primele două runde, după ce au pierdut cu cei de la Nacional, scor 2-0, şi au câştigat în ultima etapă cu Covilha, tot 2-0. Gil Vicente stă mai bine în grupă şi ocupă primul loc, cu patru puncte după egalul la 2 cu Covilha, plus victoria cu Nacional, scor 2-0. Având în vedere faptul că orice echipă are şanse la calificare, iar egalul nu ar mulţumi nici o echipă, pentru că în cazul unei victorii a celor de la Nacional cu Covilha, Portimonense şi Gil Vicente ar rata calificarea. Aşadar, victoria este cel mai bun rezultat pentru ambele echipe, iar pariul jucat pe acest meci este Peste 1.5 goluri, ce are o cotă de 1.33.

Biletul Zilei 14 decembrie 2022
Rapid Bucureşti – Petroul Ploieşti – 1X & Sub 3.5 goluri @ 1.50
Portimonense – Gil Vicente – Peste 1.5 goluri @ 1.33

Curs final: 1.99

 

Afla mai multe despre: biletul zileiponturi pariuriponturi fotbal 

viewscnt
Articole similare