Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Biletul Zilei din 16 aprilie 2022. Luptă acerbă pentru Champions League în Anglia

Biletul Zilei din 16 aprilie 2022. Luptă acerbă pentru Champions League în Anglia

Pariuri sportive

Comentarii

Biletul zilei de sâmbătă vine exclusiv din Premier League, unde vom paria pe duelurile dintre Tottenham şi Brighton, dar şi pe cel dintre Southampton şi Arsenal.

Deschidem biletul cu partida dintre Tottenham şi Brighton. Formaţia antrenată de Antonio Conte are 4 victorii consecutive în campionat, rezultate care îi aduc, înaintea disputării acestei etape, pe locul 4 al clasamentului, cu 57 de puncte acumulate. Rezultatele bune din ultima vreme o dau pe Tottenham favorită la adjudecarea locului 4 la finalul sezonului.

Biletul zilei poate fi pariat la Betano, una dintre cele mai bune case de pariuri din România. Brighton se află la jumătatea clasamentului, pe locul 11, cu 37 de puncte câştigate, iar grijile retrogradării au fost, în mare parte, rezolvate după remiza albă cu Norwich, cât şi victoria foarte importantă din etapa trecută cu Arsenal, scor 1-2. Meciul tur a fost câştigat de Tottenham, iar partida de azi o să fie la îndemâna gazdelor, care urmează să înfrunte o echipă care a avut o serie de 6 eşecuri consecutive într-o perioadă, iar vulnerabilitatea celor de la Brighton este mare.

Biletul Zilei din 16 aprilie 2022. Luptă acerbă pentru Champions League în Anglia

Contiunăm cu meciul dintre Southampton şi Arsenal, unul la fel de important pentru lupta pentru locurile de Champions League, cât şi pentru lupta din subsolul clasamentului. „Sfinţii” au 36 de puncte câştigate de-a lungul celor 31 de partide disputate, în timp ce Arsenal se află pe 5, cu 54 de puncte acumulate.

Biletul Zilei din 16 aprilie 2022. Luptă acerbă pentru Champions League în Anglia

„Tunarii” au 3 înfrângeri în ultimele 5 etape, iar acum se află la mâna lor. Ultimele rezultate nu au fost tocmai convingătoare, înfrângerile cu Crystal Palace şi Brighton din ultimele 2 etape venind fix într-un moment în care Arsenal nu avea nevoie de paşi greşiţi. Dacă vrei să îţi încerci norocul şi la pariuri sportive, intră pe unul dintre cele 20 de site-uri licenţiate din România. Southampton are doar un punct obţinut în ultimele 5 etape, iar partida cu Arsenal este una delicată.

Dacă pierd şi acest meci riscă să piardă locul 14, deoarece echipe precum Newcastle sau Leeds United se află la 2, respectiv 3 lungimi, iar forma lor este mult mai bună faţă de cea a gazdelor din această după-amiază.

Biletul Zilei 16 aprilie 2022

  • Tottenham – Brighton – 1 @ 1.57
  • Southampton – Arsenal – X2 @ 1.30
  • Curs final: 2.04

Afla mai multe despre: biletul zilei 

viewscnt
Articole similare