Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Biletul Zilei din 17 aprilie 2022. Închidem săptămâna cu două pronosticuri de top

Biletul Zilei din 17 aprilie 2022. Închidem săptămâna cu două pronosticuri de top

Biletul zilei

Comentarii

Biletul zilei conţine 2 partide, a doua semifinală a Cupei Angliei, dintre Chelsea şi Crystal Palace, aduce faţă în faţă două echipe din părţi diferite ale clasamentului, ca mai apoi să continuăm cu duelul dintre Newcastle şi Leicester.

Meciul dintre Chelsea şi Palace pare unul dezechilibrat, cel puţin la prima vedere. „Alb-albaştrii” vin după ratarea calificării în semifinalele Champions League la mustataţă, o performanţă negativă, însă Real Madrid a beneficiat de momentele sclipitoare ale unor fotbalişti de top.

În campionat, Chelsea pare să fie una dintre echipele sigure de locul de Champions League pentru sezonul viitor, iar o calificare în finala Cupei Angliei ar reprezenta un bonus pentru un sezon tumultuos din toate punctele de vedere. Biletul zilei poate fi pariat la una dintre cele mai bune case de pariuri din România şi dacă vrei păreri Betano, te invităm pe site-ul nostru.

Biletul Zilei din 17 aprilie 2022. Închidem săptămâna cu două pronosticuri de top

Crystal Palace a ajuns în semifinalele competiţiei după ce a beneficiat de un traseu destul de facil. Echipa antrenată de Patrick Vieira a trecut de echipe precum Milwall, Hartlepool, Stoke City sau Everton pentru a ajunge până în acest punct al Cupei Angliei, o performanţă notabilă, deoarece echipe de tradiţie nu se află în „careul de aşi” al celei mai vechi competiţii din lume. Chelsea este favorită şi are şanse mari să se califice, mai ales că această victorie înseamnă o finală pe care o poate câştiga.

Al doilea eveniment propus pentru biletul zilei vine tot din Anglia, doar că din Premier League. Newcastle o va găzdui pe Leicester într-un duel foarte interesant al rundei a 33-a. Newcastle nu mai are parte de aceeaşi formă bună de acum o lună, deoarece a pierdut 3 din ultimele 4 partide de campionat. Totuşi, achiziţiile şi evoluţiile din ultima perioadă o să asigure gazdelor din această după-amiază prezenţa şi în sezonul viitor de Premier League.

Biletul Zilei din 17 aprilie 2022. Închidem săptămâna cu două pronosticuri de top

Dacă vrei să îţi încerci norocul şi la rotiri gratuite, intră pe unul dintre cele 20 de site-uri licenţiate din România. Leicester s-a calificat în semifinalele Conference League după ce a învins-o pe PSV, iar acum se concentrează asupra partidei cu Newcastle. În Premier League lucrurile nu mai stau atât de bine ca în sezonul trecut, iar acest lucru se vede în poziţia din clasament a celor de la Leicester, care se află pe locul 9, cu 40 de puncte câştigate în 29 de meciuri disputate. Newcastle are doar un eşec în ultimele 10 partide de pe teren propriu, fiind una dintre echipele bune de acasă din ultima vreme, iar noi vom conta pe un rezultat bun din partea lor.

Biletul Zilei 17 aprilie 2022

  • Chelsea – Crystal Palace – 1 @ 1.60
  • Newcastle – Leicester – 1X @ 1.35
  • Curs final: 2.16

Afla mai multe despre: biletul zilei 

viewscnt
Articole similare