Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Biletul Zilei din 18 aprilie 2022. Obţinem profit în Danemarca şi Anglia

Biletul Zilei din 18 aprilie 2022. Obţinem profit în Danemarca şi Anglia

Biletul zilei

Comentarii

O nouă săptămână începe, iar biletul zilei este nelipsit. Cele două evenimente propuse pentru acesta sunt duelurile: FC Copenhaga – Brondby şi QPR – Derby County.

Deschidem biletul cu partida dintre FC Copenhaga şi Brondby, un meci foarte important în lupta pentru titlu din Danemarca. Gazdele se află pe primul loc al play-off-ului, cu 54 de puncte câştigate în 25 de meciuri, în timp ce Brondby se află pe 4, cu 40 de puncte acumulate în aceleaşi număr de partide disputate.

Biletul zilei poate fi pariat la MagicJackpot, una dintre cele mai bune case de pariuri din România. FC Copenhaga a pierdut un meci important acum o rundă, în deplasarea de la Silkeborg, scor 3-1, iar meciul din această după-amiază trebuie să fie o victorie, deoarece Midtjylland, în cazul unui rezultat negativ din partea celor de la Copenhaga, ar avea oportunitatea să se apropie şi mai mult de liderul campionatului. Contextul este favorabil gazdelor, care urmează să întâlnească o formaţie aflată în cădere liberă, aşa cum este Brondby, care are 4 eşecuri şi un egal în ultimele 5 partide din competiţie. Vom conta pe victoria celor de la Copenhaga, care ne aduce cota 1.65.

Biletul Zilei din 18 aprilie 2022. Obţinem profit în Danemarca şi Anglia

Celălalt meci vine din Championship, un campionat pe care am obişnuit să pariem din ce în ce mai mult. Queens Park Rangers o va găzdui pe Derby County într-un duel cu o însemnătate aparte pentru echipa antrenată de Wayne Rooney, care se zbate pentru salvarea de la retrogradare. QPR a fost dezavantajată de program în ultimele 2 luni, întâlnind echipe bune ale campionatului, de aceea are doar un egal şi 2 victorii în ultimele 10 jocuri de Championship, rezultate care îi clasasează, pentru moment, abia pe locul 12 pe elevii lui Mark Warburton.

Dacă vrei să îţi încerci norocul şi la casino online, intră pe unul dintre cele 20 de site-uri licenţiate din România. În cealaltă tabără, formaţia lui Wayne Rooney are şanse să realizeze imposibilul, anume salvarea de la retrogradare, după ce a fost sancţionată drastic de comisii la începutul stagiunii, începând campionatul cu 21 de puncte în minus. Derby se află la 9 puncte de primul loc deasupra liniei retrogradării, ocupat de Reading, care are 40 de puncte.

Biletul Zilei din 18 aprilie 2022. Obţinem profit în Danemarca şi Anglia

Meciul tur s-a încheiat cu victoria celor de la QPR, scor 1-2, iar partida de azi o are pe Derby favorită, chiar dacă joacă în deplasare. Victoria cu Fulham din ultima etapă, 2-1, dă încredere formaţiei că poate realiza lucruri măreţe în următoarele meciuri, iar salvarea este posibilă. Predicţia pentru acest meci este că se vor înscrie minimum 2 goluri pe parcursul celor 90 de minute.

Biletul Zilei 18 aprilie 2022

  • FC Copenhaga – Brondby -  1 @ 1.65
  • QPR – Derby County – Peste 1.5 goluri @ 1.38
  • Curs final: 2.27

Afla mai multe despre: biletul zilei 

viewscnt
Articole similare