Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Biletul Zilei din 19 aprilie 2022. Ţara Albionului este tărâmul profitului!

Biletul Zilei din 19 aprilie 2022. Ţara Albionului este tărâmul profitului!

Biletul zilei

Comentarii

Liverpool şi Manchester United se vor confrunta în duelul zilei de marţi, un meci care poate conta enorm în lupta pentru titlu, cât şi cea pentru locurile de Champions League. Apoi, mergem în Championship şi pariem pe partida dintre Fulham şi Preston.

Deschidem biletul cu derby-ul dintre Liverpool şi Manchester United. Gazdele vin după un succes care le-a oferit cea de-a doua finală a sezonului, în FA Cup, unde o vor întâlni pe Chelsea. Liverpool a obţinut un succes care a sporit moralul în tabăra antrenată de Jurgen Klopp, lucru care o să se poată vedea şi în partida de azi. Biletul zilei poate fi pariat la Betano, una dintre cele mai bune case de pariuri din România.

Manchester United a câştigat 3 puncte importante în duelul cu Norwich de acum 3 zile, Cristiano Ronaldo conducând formaţia antrenată de Rangnick către primul succes după 2 partide consecutive în care a pierdut puncte importante, în eşecul cu Everton, scor 1-0, cât şi remiza cu Leicester, 1-1. Liverpool a oferit o adevărată demonstraţie de forţe în tur, impunându-se cu 0-5 pe Old Trafford, una dintre cele mai dure înfrângeri suferite de „diavolii roşii” pe teren propriu. Aşa cum am mai spus, miza este uriaşă, orice punct poate conta, însă Liverpool este mare favorită, şi noi vom conta pe un succes din partea lor.

Biletul Zilei din 19 aprilie 2022. Ţara Albionului este tărâmul profitului!

Ne mutăm în Championship pentru a oferi detalii despre al doilea eveniment propus pentru biletul zilei, disputa dintre Fulham şi Preston. Fulham a pierdut din avântul dobândit pe parcursul sezonului şi are mai multe eşecuri decât victorii în ultimele 5 partide de campionat. Gazdele de diseară au suferit 2 înfrângeri neaşteptate în ultimele 2 etape, cu Coventry, scor 1-3, iar cea mai surprinzătoare a venit în compania celor de la Derby, scor 2-1.

Biletul Zilei din 19 aprilie 2022. Ţara Albionului este tărâmul profitului!

Dacă vrei să îţi încerci norocul şi la păcănele online, intră pe unul dintre cele 20 de site-uri licenţiate din România. Totuşi, Fulham este liderul competiţiei în continuare, cu 83 de puncte strânse pe parcursul celor 41 de partide disputate şi este, în mod cert, favorita principală la promovare în Premier League. În cealaltă tabără, Preston se află la jumătatea clasamentului, departe de grijile retrogradării, la 24 de puncte de primul loc retrogradabil. Oaspeţii nu au jucat foarte bine în deplasările din acest sezon, fapt demonstrat de statistici. Preston a obţinut 6 victorii, 6 egaluri şi 9 eşecuri în meciurile de pe terenurile străine, iar Fulham are şansa de a câştiga 3 puncte importante, care le pot consolida poziţia de lider.

Biletul Zilei 19 aprilie 2022

  • Liverpool – Manchester United – 1 @ 1.42
  • Fulham – Preston – 1 @ 1.47
  • Curs final: 2.08

Afla mai multe despre: biletul zilei 

viewscnt
Articole similare