Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Biletul Zilei din 19 noiembrie 2022. Ne rotunjim veniturile cu dubla zilei

Biletul Zilei din 19 noiembrie 2022. Ne rotunjim veniturile cu dubla zilei

Pariuri sportive

Comentarii

Continuăm seria biletelor de succes cu încă unul compus din partidele echipelor naţionale. După ce Biletul Zilei de ieri a fost un real succes, propunem partidele dintre Germania U20 şi Norvegia U20, respectiv duelul amical dintre Suedia şi Algeria pentru încă o dublă ce se anunţă profitabilă.

Deschidem biletul cu duelul dintre selecţionatele Germaniei şi Norvegiei sub 20 de ani, ce se vor duela în cadrul Ligii Elitelor. Germania este liderul grupei, cu 2 victorii şi un egal, în timp ce Norvegia va disputa primul meci din cadrul noii campanii a Ligii Elitelor. Germania este mare favorită la câştigarea grupei, alături de Cehia, Italia şi Polonia, care stau foarte bine în configuraţia grupei. Nemţii au remizat în cel mai recent duel pe care l-au disputat, cu naţionala Cehiei, scor 2-2, după ce au condus în două rânduri. Marele dezavantaj pe care îl are Norvegia în acest moment este lipsa meciurilor oficiale din ultima vreme, deoarece nordicii au disputat ultima partidă la sfârşitul lunii martie, cu Italia (0-5). Vom miza pe victoria gazdelor, care pot ajunge la 10 puncte şi-şi pot păstra „fotoliul” de lider. Alte ponturi pariuri si biletul zilei puteti regasi pe site-ul lui Andrei Dumitru. 

Suedia – Algeria este celălalt eveniment ales pentru biletul nostru, un meci amical, urmând a fi prima întâlnire directă între cele două naţionale. Suedia a ratat calificarea la Cupa Mondială, pentru că a fost învinsă de Polonia la baraj, scor 2-0, iar de atunci a mai câştigat o singură partidă oficială din cele 6 jucate, iar restartul echipei suedeze a venit în deplasarea din Mexic, pe care au câştigat-o, scor 1-2. La fel ca adversara de diseară, Algeria a ratat la rândul ei calificarea la Mondial, însă forma algerienilor este mult mai bună, fiind neînvinsă în ultimele 14 meciuri, majoritatea amicale. Pentru acest meci alegem pariul Peste 1.5 goluri, cu o cotă de 1.40, destul de bună, pentru că vorbim de un meci amical, în care nu se ţine cont extrem de mult de rigorile defensive.

Biletul Zilei 19 noiembrie 2022

Germania U20 – Norvegia U20 – 1 @ 1.39
Suedia – Algeria – Peste 1.5 goluri @ 1.40

Curs final: 1.94

 

Afla mai multe despre: biletul zileiponturi pariuriponturi fotbal 

viewscnt
Articole similare