Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Biletul Zilei din 2 aprilie 2022. Contăm pe favorite în etapa a 31-a

Biletul Zilei din 2 aprilie 2022. Contăm pe favorite în etapa a 31-a

Pariuri sportive

Comentarii

Pentru biletul zilei de astăzi vă propunem 2 partide în care vom paria pe victoria favoritelor. Meciurile alese sunt Burnley – Manchester City, respectiv Liverpool – Watford.

Începem cu partida dintre Burnley şi Manchester City, care pare să aibă o favorită certă, anume echipa oaspete. Gazdele nu au mai câştigat de 4 etape, iar acum par că se afundă şi mai mult în subsolul clasamentului. Burnley este pe locul 19, cu doar 21 de puncte obţinute în cele 27 de meciuri jucate.

Biletul Zilei din 2 aprilie 2022. Contăm pe favorite în etapa a 31-a

City a pierdut avansul faţă de Liverpool, iar un eventual rezultat slab cu Burnley ar putea costa foarte mult formaţia lui Pep Guardiola. Biletul zilei poate fi pariat la Betano, una dintre cele mai bune case de pariuri din România. City a câştigat ultimele 9 dueluri directe la o diferenţă de peste 2 goluri, aşa că noi vom paria pentru victoria lui City şi să se înscrie cel puţin două goluri în meci. 

Al doilea eveniment ales vine tot din Premier League, mai exact partida dintre Liverpool şi Watford. Reperele sunt la fel ca la primul meci, Liverpool trebuie să câştige pentru a păstra presiunea asupra liderului City, în timp ce Watford are nevoie de puncte pentru a urca în clasament de pe locul 18, pe care este în acest moment.

Biletul Zilei din 2 aprilie 2022. Contăm pe favorite în etapa a 31-a

Dacă vrei să îţi încerci norocul şi la cazinouri online, intră pe unul dintre cele 20 de site-uri licenţiate din România. Liverpool s-a impus în ultimele 6 partide cu Watford la scor, majoritatea fiind la scoruri de neprezentare, iar acum „cormoranii” au nevoie de cele 3 puncte mai mult ca oricând.

Biletul Zilei 1 aprilie 2022

  • Burnley – Manchester City – 2 & Peste 1.5 goluri 1.37
  • Liverpool – Watford – 1 & Peste 2.5 goluri @ 1.50
  • Curs final: 2.05

Afla mai multe despre: biletul zilei 

viewscnt
Articole similare