Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Biletul Zilei din 2 ianuarie 2023. Pariem pe „Old Firm”, derby-ul Scoţiei

Biletul Zilei din 2 ianuarie 2023. Pariem pe „Old Firm”, derby-ul Scoţiei

Pariuri sportive

Comentarii

Rangers şi Celtic oferă derby-ul acestui început de an. Rivalele oraşului Glasgow, cele mai titrate echipe din istoria Scoţiei, şi contracandidate în lupta pentru titlu, Rangers şi Celtic au un meci foarte important pentru titlu astăzi. Jocul începe la ora 14:30, ora României.

Rangers are de tras pentru a recupera avansul avut de rivala din oraş şi să se încoroneze campioană. Lupta este deschisă, deoarece Premiership nu a intrat nici măcar în play-off, unde se vor înjumătăţii punctele, aşa că totul este posibil. Rangers a avut câteva partide pe care nu le-a tratat adecvat şi acum trebuie să recupereze.

Biletul Zilei din 2 ianuarie 2023

Rotiri Gratuite fără depunere pe site-ul lui Andrei Dumitru. Din cele 19 partide disputate în campionat, Rangers a câştigat 14, remizat în trei şi pierdut două, cu adversara de azi, scor 4-0, şi cu St. Johnstone, scor 2-1, ambele deplasări. De altfel, două dintre cele trei egaluri au fost tot pe teren străin, la Hibernian, scor 2-2, şi cu St. Mirren, 1-1. În schimb, pe teren propriu are un procentaj aproape perfect, nouă victorii şi un singur egal, cifre foarte bune care dau încredere.   

Celtic are un parcurs aproape perfect în acest sezon de Premiership, un sezon în care şi-a dominat toate adversarele şi are cele mai mari şanse la titlu. 18 victorii şi un singur egal, acestea sunt cifrele lui Celtic în cele 19 etape scurse, iar distanţa de 10 puncte faţă de rivala Rangers se poate mări dacă câştigă partida de diseară.

Meciul tur a fost câştigat fără emoţii, iar confruntarea de diseară se anunţă captivantă şi cu multe goluri. Celtic a reuşit să câştige în play-offul din sezonul trecut primul meci pe Ibrox, scor 1-2, după trei ani în care Rangers s-a impus de fiecare dată. Pentru astăzi am ales un pronostic pe goluri, deoarece ambele echipe traversează o perioadă foarte bună şi ne aşteptăm la un spectacol pe cinste. Pariul  Ambele echipe marchează & Peste 2.5 goluri, cu o cotă totală 1.95, care merită pariată cu încredere.

Biletul Zilei 2 ianuarie 2023
Rangers – Celtic – Ambele echipe marchează & Peste 2.5 goluri
Curs final: 1.95

 

Afla mai multe despre: cota 2ponturi pariuribiletul zilei 

viewscnt
Articole similare