Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Biletul Zilei din 2 iunie 2022. Spania – Portugalia, duelul cap de afiş de azi

Biletul Zilei din 2 iunie 2022. Spania – Portugalia, duelul cap de afiş de azi

Biletul zilei

Comentarii

Grupa a doua din cadrul Ligii A a UEFA Nations Leauge iese la rampă, cu prima rundă, în care se vor duela Cehia şi Elveţia, respectiv Portugalia şi Spania, partide pentru care am ales 2 pariuri foarte bune.

Începem cu confruntarea dintre Cehia şi Elveţia, primele 2 clasate ale grupei, după tragerea la sorţi. Cehia a avut un parcurs total neaşteptat la Europeanul de astă-vară, unde a fost eliminată de Danemarca, în sferturi, scor 1-2, însă evoluţiile apreciate vor rămâne, chiar dacă impresia generală a rămas asupra faptului că se putea mai mult. Biletul zilei poate fi pariat la Betano, una dintre cele mai bune case de pariuri din România. Cehia a terminat grupa sa de calificare pentru Cupa Mondială pe locul 3, şi a fost eliminată de Suedia în semifinalele de la baraj, iar acum vor rata din nou Campionatul Mondial, ultima prezenţă datând din 2006.

În schimb, Elveţia a reuşit să ajungă tot până în sferturi la Euro 2020, fiind eliminată de Spania după loviturile de departajare, iar, în plus, elveţienii au dominat grupa cu Italia, şi au izbândit o calificare directă la Cupa Mondială din această iarnă. Ultimul duel direct a avut loc în 2008, la Euro 2008, în faza grupelor, prima rundă, când Cehia a câştigat primele şi singurele 3 puncte din acea campanie, terminând laolaltă cu Elveţia grupa, cu câte 3 puncte. Pariul ales pentru acest duel este „1X”, un pronostic care ar trebui să fie câştigător fără mari emoţii, deoarece Cehia este neînvinsă în ultimele 9 partide de pe teren propriu.

Biletul Zilei din 2 iunie 2022. Spania – Portugalia, duelul cap de afiş de azi

Continuăm cu celălalt duel din cadrul grupei a doua, Spania – Portugalia, un adevărat derby între ţările vecine. Spania vine după o calificare la Cupa Mondială, dintr-o grupă în care au mai fost naţionale precum Suedia sau Grecia, doar suedezii reuşind să ţină pasul cu Spania până în ultimele etape, însă eşecurile din ultimele 2 etape au fost fatale pentru nordici. Spania a avut un parcurs excelent la Euro, dar a fost eliminată de Italia după penalty-uri, iar campania pentru Campionatul Mondial este văzută cu mai multă încredere, deoarece a mai trecut un an peste noua generaţie a fotbalului spaniol, care a impresionat pe toată lumea în vara precedentă.

Biletul Zilei din 2 iunie 2022. Spania – Portugalia, duelul cap de afiş de azi

Dacă vrei să îţi încerci norocul şi la păcănele online, intră pe unul dintre cele 20 de site-uri licenţiate din România. În schimb, portughezii au avut emoţii mari în privinţa calificării la mondiale, deoarece au terminat pe locul 2 grupa de calificare, în detrimentul Serbiei, iar Ronaldo&co au fost nevoiţi să mai joace 2 partide de baraj pentru a fi siguri de locul lor în Qatar. Au trecut fără emoţii de Turcia, în semifinale, scor 3-1, şi de Macedonia de Nord în finală, scor 2-0, iar campioana UEFA Nations League din prima ediţie are o deplasare grea în Spania.

Meciul de diseară va fi primul oficial de la întâlnirea din cadrul grupelor de la Campionatul Mondial din Rusia, terminat 3-3, iar ultimele 2 partide amicale s-au terminat fără vreun gol. Ne aşteptăm la un meci precaut de ambele părţi, fiind şi prima partidă după o perioadă destul de lungă fără activitate la nivelul naţionalelor, aşa că am ales pariul „Sub 3.5 goluri”, care ne oferă cota 1.27, destul de mică, dar care arată şansele mari de reuşită ale pronosticului.

Biletul Zilei 2 iunie  2022

  • Cehia – Elveţia – 1X @ 1.60
  • Spania – Portugalia – Sub 3.5 goluri @ 1.27
  • Curs final: 2.03 

Afla mai multe despre: biletul zilei 

viewscnt
Articole similare