Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Biletul Zilei din 20 aprilie 2022. Fotbal total în Premier League la jumătatea săptămânii

Biletul Zilei din 20 aprilie 2022. Fotbal total în Premier League la jumătatea săptămânii

Biletul zilei

Comentarii

Biletul zilei de miercuri vine din Premier League, unde vom paria pe 2 dintre restanţele ce se vor juca. Newcastle o va găzdui pe Crystal Palace în partida care trebuia să se dispute în etapa a 30-a, iar Everton o va primi pe Leicester pe Goodison Park, meci ce contează pentru runda a 18-a. Ambele dueluri încep la ora 21:45, ora României.

Începem cu partida dintre Everton şi Leicester, un duel foarte important pentru gazdele de azi. Everton se află la 3 puncte de primul loc retrogradabil şi se află la mâna ei în această bătălie pentru evitarea retrogradării, deoarece Burnley are 31 de partide jucate, în timp ce Everton are doar 30, excluzând meciul cu Leicester. Biletul zilei poate fi pariat la Betano, una dintre cele mai bune case de pariuri din România. Leicester se află pe 9, fără griji în privinţa retrogradării, însă fără şanse la un loc care să asigure prezenţa într-o competiţie europeană la începutul sezonului următor. Rezultatele mai puţin bune din partea oaspeţilor în Premier League pe parcursul acestui sezon sunt din cauza meciurilor pe mai multe fronturi.

Biletul Zilei din 20 aprilie 2022. Fotbal total în Premier League la jumătatea săptămânii

Leicester este calificată şi în semifinalele Conference League, iar partidele din 3 în 3 zile au scăzut ritmul echipei antrenate de Brendan Rodgers. Everton are 3 victorii şi 2 eşecuri în ultimele 5 partide de acasă, însă Leicester este favorită, chiar dacă joacă pe teren străin. „Caramelele” au avut evoluţii inconstante în această stagiune, dovadă ultimele rezultate, înfrângeri cu echipe de jumătatea clasamentului, precum Wolves, dar şi victorii neaşteptate, spre exemplu, cea cu United de acum o etapă, scor 1-0. Pariul propus pentru acest duel este „X2”, care ne oferă cota 1.65.

Celălalt eveniment este Newcastle – Crystal Palace.Gazdele au ieşit din perioada mai proastă, în care au avut 3 înfrângeri consecutive în campionat şi au câştigat cele 3 puncte în ultimele 2 etape, în meciuri importante, victoriile fiind cu Wolves, scor 1-0, şi Leicester, scor 2-1. Dacă vrei să îţi încerci norocul şi la păcănele online, intră pe unul dintre cele 20 de site-uri licenţiate din România. Newcastle se află la egalitate de puncte cu Palace. Ambele au câte 37 de puncte acumulate până acum, iar cine câştigă ia o opţiune serioasă pentru salvarea de la retrogadare.

Biletul Zilei din 20 aprilie 2022. Fotbal total în Premier League la jumătatea săptămânii

Crystal Palace a avut o serie de 7 partide fără eşec în FA Cup şi în Premier League, serie încheiată de Leicester acum 2 etape, în înfrângerea din deplasare, scor 2-1. Pierderea semifinalei cu Chelsea din Cupa Angliei a afectat moralul echipei antrenate de Patrick Vieira, iar acest lucru se poate reflecta în rezultatul de azi. Newcastle are oportunitatea de a mai obţine rezultat bun, iar noi vom paria „1X”, pronostic care ne aduce cota 1.37. 

Biletul Zilei 20 aprilie 2022

  • Everton – Leicester – X2 @ 1.65
  • Newcastle – Crystal Palace – 1X @ 1.37
  • Curs final: 2.26

Afla mai multe despre: biletul zilei 

viewscnt
Articole similare