Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Biletul Zilei din 20 decembrie 2022. Optimi de finală în EFL Cup

Biletul Zilei din 20 decembrie 2022. Optimi de finală în EFL Cup

Pariuri sportive

Comentarii

Cupa Ligii Angliei revine cu faza optimilor, primele meciuri tari pe care britanicii ni le oferă după finalul Cupei Mondiale. Newcastle – Bournemouth, respectiv MK Dons – Leicester sunt meciurile care ne interesează pentru această zi.

Newcastle continuă drumul către trofeul cu vizita celor de la Bournemouth, care sunt cotaţi cu şanse infime la calificare. Forma excelentă a lui Newcastle a fost păstrată chiar şi în partidele amicale din pauza competiţională, iar revenirea în Premier League şi celelalte competiţii o să fie cu multe victorii. Gazdele de diseară au trecut în rundele precedente de gruparea din League Two, Tranmere, scor 1-2, şi de Crystal Palace, după executarea loviturilor de departajare.

Biletul Zilei din 20 decembrie 2022

Andrei Dumitru vă propune o mulţime de alte pronosticuri pe site-ul său. Bournemouth a avut meci greu încă din prima rundă, cu Norwich, de care a trecut tot după penalty-uri, şi în şaisprezecimi nu au avut emoţii cu Everton, meci încheiat 4-1 în favoarea oaspeţilor de azi. Remiza de la începutul sezonului de Premier League, 1-1, nu reflectă forma excepţională a lui Newcastle de acum, care nu a mai pierdut un meci oficial din 31 august. Victoria gazdelor în timp regulamentar ne oferă o cotă de 1.52, care merită pariată.

MK Dons – Leicester este o altă optime ce ne oferă o şansă la un pariu bun şi de succes, un meci dezechilibrat, între o echipă de liga a treia din Anglia şi una de Premier League. MK Dons este la coada clasamentului din League One, pe locul 22 din 24 de echipe, cu doar 18 puncte strânse în 21 de partide jucate, în timp ce Leicester, în ciuda problemelor din acest sezon, are unul dintre cele mai puternice loturi din Premier League. O victorie la scor a lui Leicester ar fi rezultatul firesc, iar cota pentru victoria oaspeţilor este foarte bună, 1.42, pe care o vom adăuga la bilet.

Biletul Zilei 20 decembrie 2022

Newcastle – Bournemouth – 1 @ 1.52
MK Dons – Leicester – 2 @ 1.42

Curs final: 2.15

 

Afla mai multe despre: cota 2ponturi pariuribiletul zilei 

viewscnt
Articole similare