Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Biletul Zilei din 20 mai 2022. Sportul alb ne aduce profitul la început de weekend

Biletul Zilei din 20 mai 2022. Sportul alb ne aduce profitul la început de weekend

Biletul zilei

Comentarii

Biletul zilei de vineri vine din lumea tenisului masculin, iar noi vom paria pe partidele dintre Reilly Opelka şi Casper Ruud, respectiv Alex De Minaur şi Alex Molcan.

Începem cu partida dintre Reilly Opelka, numărul 18 ATP, şi Casper Ruud, clasat pe locul 8 în aceeaşi ierarhie. Urmează să avem o finală extrem de interesantă, între doi tenismeni din generaţia nouă, care promit foarte multe pentru viitor. Americanul Opelka a câştigat ultimul turneu la Houston, ca mai apoi să fie eliminat în primele tururi la Munchen, Madrid şi Roma, iar acum urmează să joace pentru finala de la Geneva. Biletul zilei poate fi pariat la Betano, una dintre cele mai bune case de pariuri din România. Casper Ruud a oscilat între rezultatele bune şi cele mai puţin bune de la începutul noului an, iar acest lucru îl putem observa în performanţele sale de la ultimele turnee.

Biletul Zilei din 20 mai 2022. Sportul alb ne aduce profitul la început de weekend

Norvegianul a ajuns până în finala de la Miami, acolo unde a fost învins de revelaţia tenisului mondial mascului, Carlos Alcaraz, iar de atunci a jucat doar în fazele incipiente ale turneelor de top, ajungând doar în finala de la Roma în această lună, fiind învins de liderul clasamentului ATP, Novak Djokovic. Se va contura al cincilea duel direct dintre cei doi tenismeni, iar orice este posibil. Ruud are 3 victorii din cele 4 partide cu Opelka, americanul câştigând prima partidă directă cu Casper, în 2017, la Australian Open, în calificările pentru accederea pe tabloul principal. Acum Ruud este mare favorit, iar noi vom conta pe victoria lui.

Celălalt meci propus pentru biletul zilei de vineri este partida dintre Alex De Minaur, locul 21 ATP, şi Alex Molcan, locul 47 ATP, într-un duel în care se va alege un finalist pentru turneul de la Lyon. Alex De Minaur are o creştere constantă în ultimul an, ajungând în primele 25 de poziţii ale clasamentului mondial. Tenismenul australian nu a reuşit să atingă mai mult de semifinalele unui turneu în acest început de an, în afara celei de azi, ajungând doar la Barcelona în semifinale, acolo unde a fost eliminat de Carlos Alcaraz. Dacă vrei să îţi încerci norocul şi la jocuri ca la aparate, intră pe unul dintre cele 20 de site-uri licenţiate din România.

Biletul Zilei din 20 mai 2022. Sportul alb ne aduce profitul la început de weekend

La fel ca adversarul de azi, sportivul slovac, Alex Molcan a cunoscut o evoluţie în joc, cât şi în clasamentul ATP, iar acum are obligaţia de a-şi demonstra talentul şi valorea la turneele de mare anvergură. Începutul de an nu a fost foarte bun nici pentru Molcan, care a fost eliminat în primele tururi la Australian Open, Dubai şi Doha, ca mai apoi să ajungă în sferturi la Madrid, iar cel mai departe a ajuns în Maroc, la turneul de la Marrakech, în finala cărui a fost învins de David Goffin. De Minaur are oportunitatea de a juca prima finală din acest an, iar acum este favorit, fiind şi prima sa întâlnire cu Molcan. Noi vom paria pe victoria lui De Minaur, care ne va aduce cota 1.70 pe bilet.

Biletul Zilei 20 mai 2022

  • Reilly Opelka – Casper Ruud – 2 @ 1.30
  • Alex De Minaur – Alex Molcan – 1 @ 1.70
  • Curs final: 2.21

Afla mai multe despre: biletul zilei 

viewscnt
Articole similare