Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Biletul Zilei din 21 aprilie 2022. Dubla zilei vine din La Liga

Biletul Zilei din 21 aprilie 2022. Dubla zilei vine din La Liga

Pariuri sportive

Comentarii

La Liga are parte de o zi de joi aglomerată, cu 4 meciuri ce se vor juca pe parcursul zilei, iar noi vom paria pe două dintre ele. Meciurile alese sunt Levante – Sevilla şi Espanyol – Rayo Vallecano.

Deschidem biletul cu duelul dintre Levante şi Sevilla. Gazdele se află pe locul 19, cu 25 de puncte acumulate în cele 32 de meciuri jucate. Levante are cele mai puţine victorii din campionat, 5 la număr, iar aceste rezultate proaste le pot aduce retrogradarea gazdelor de diseară. Biletul zilei poate fi pariat la Betano, una dintre cele mai bune case de pariuri din România. Sevilla se află pe locul 4, cu 60 de puncte strânse până la ora duelului cu Levante.

Andaluzii, care erau cotaţi cu a doua şansă la titlu la un moment dat, acum se află în spatele celor de la Barcelona şi Atletico Madrid, formaţii ce au avut 2 luni foarte bune în La Liga. Căderea Sevilliei pe locul 4 este din cauza rezultatelor foarte proaste. Oaspeţii  de diseară au doar o victorie în ultimele 6 etape de campionat, mult prea puţin pentru o echipă care ar putea emite pretenţii la titlu. Totuşi, Levante este un adversar facil, chiar dacă are terenul propriu de partea sa, iar Sevilla are prima şansă. Pariul ales este „Pauză sau final 2”, care ne aduce cota 1.75, una excelentă. 

Biletul Zilei din 21 aprilie 2022. Dubla zilei vine din La Liga

Continuăm cu un alt meci din campionatul spaniol, unul important în lupta pentru evitarea retrogradării. Espanyol o va găzdui pe Rayo Vallecano, iar deznodământul acestei confruntări este esenţial pentru ambele echipe. Gazdele se află pe locul 12, cu 39 de puncte acumulate în 32 de meciuri disputate, iar distanţa faţă de primul loc retrogradabil este de 9 puncte. Dacă vrei să îţi încerci norocul şi la cazinouri online, intră pe unul dintre cele 20 de site-uri licenţiate din România.

Rayo se află pe 14, cu 5 puncte mai puţin faţă de rivalii de diseară. După un început de sezon fulminant, cu rezultate ce propulsaseră echipa din Madrid printre primele formaţii ale clasamentului, partidele din ce în ce mai dese şi-au spus cuvântul, iar Rayo are emoţii în ceea ce priveşte salvarea de la retrogradare.

Biletul Zilei din 21 aprilie 2022. Dubla zilei vine din La Liga

Rayo are aproximativ 4 luni de când nu a mai obţinut un succes în campionat, o perioadă foarte lungă, în care a pierdut 8 meciuri şi a remizat în alte 4 partide. Meciul tur s-a încheiat în favoarea celor de la Rayo, scor 1-0, însă Espanyol este favorită la victorie. Pariul propus nu va fi unul pe o potenţială câştigătoare, ci pe goluri, deoarece miza este mare pentru ambele echipe. Vom paria „Peste 1.5 goluri”.

Biletul Zilei 21 aprilie 2022

  • Levante – Sevilla – Pauză sau final 2 @ 1.75
  • Espanyol – Rayo Vallecano -  Peste 1.5 goluri @ 1.44
  • Curs final: 2.52

Afla mai multe despre: biletul zilei 

viewscnt
Articole similare