Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Biletul Zilei din 21 decembrie 2022. „Diavolii roşii” şi „Pescăruşii” ne dublează banii

Biletul Zilei din 21 decembrie 2022. „Diavolii roşii” şi „Pescăruşii” ne dublează banii

Biletul zilei

Comentarii

Biletul Zilei de miercuri, 21 decembrie, vine cu meciuri din noua zi de EFL Cup, faza optimilor, care se apropie de final. Manchester United o primeşte pe Burnley care pare la îndemâna ei, iar Brighton va avea o deplasare la Charlton, ce nu se anunţă tocmai uşoară.

Manchester United a încheiat ultima perioadă înainte de startul Cupei Mondiale cu rezultate bune, cu un singur eşec în ultimele 10 partide oficiale, o performanţă foarte bună pentru gruparea de pe Old Trafford, care începe să cunoască roadele muncii lui Ten Hag de la club. United a trecut în runda precedentă de Aston Villa, scor 4-2, un meci în care cei de la Villa au condus de două ori! Totuşi, United a revenit de fiecare dată şi a închis tabela la 4-2. Burnley este acum în Championship, iar printre obiectivele echipei pregătite de Vincent Kompany nu se numără şi un drum cât mai lung în EFL Cup, ţinta principală a oaspeţilor de diseară fiind promovarea în Premier League.

Biletul Zilei din 21 decembrie 2022

Bonusuri fără depunere şi rotiri gratuite la Superbet în fiecare zi din luna Decembrie. Burnley a trecut în runda anterioară de mult mai slab cotata Crawley, din League Two, cu 3-1, iar o eliminare contra celor de la United nu ar surprinde pe nimeni. Ne aşteptăm ca duelul să fie sub controlul gazdelor, iar un pronostic combo, precum 1 & Peste 1.5 goluri, cu o cotă de 1.60, ne face cu ochiul.

Charlton – Brighton este un alt meci care se anunţă cu o diferenţă mare de valoare, deoarece gazdele sunt în League One, a treia divizie ca valoare din Anglia, iar oaspeţii în Premier League. În plus, Charlton se zbate la retrogadare în League One, unde ocupă locul 18, cu doar 24 de puncte  strânse în 21 de etape, în timp ce Brighton se află pe un onorabil loc şapte în Premier League, deasupra unor grupări precum Chelsea, West Ham sau Everton. „Pescăruşii” sunt cotaţi cu prima şansă la calificarea în sferturi, iar noi vom paria pe o victorie în timp regulamentar, pentru o cotă de 1.36.

Biletul Zilei 21 decembrie 2022

Manchester United – Burnley – 1 & Peste 1.5 goluri @ 1.60
Charlton – Brighton – 2 @ 1.36

Curs final: 2.17

 

Afla mai multe despre: biletul zileiponturi fotbalponturi pariuri 

viewscnt
Articole similare