Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Biletul Zilei din 21 mai 2022. Avem dubla care îţi aduce profit

Biletul Zilei din 21 mai 2022. Avem dubla care îţi aduce profit

Biletul zilei

Comentarii

Weekendul a început, iar evenimentele de top vor fi în toi! Biletul zilei este compus din două partide extrem de interesante, finala Ligii Campionilor la fotbal feminin, dintre Barcelona şi Lyon, dar şi duelul din campionatul Norvegiei, dintre Molde şi Kristiansund.

Deschidem biletul cu partida dintre FC Barcelona şi Lyon, una  dintre cele mai aşteptate partide ale zilei de sâmbătă şi duelul dintre cele mai bune formaţii de fotbal feminin din lume. FC Barcelona are un parcurs de excepţie în acest sezon, unul aproape perfect, în care a dominat fiecare echipă pe care a înfruntat-o, şi este, foarte probabil, cea mai în formă, cât şi cea mai bună formaţie din lume la ora actuală. Biletul zilei poate fi pariat la Betano, una dintre cele mai bune case de pariuri din România.

Catalanele au dominat şi în campionatul spaniol, acolo unde au câştigat fără emoţii competiţia, cu 30 de victorii în 30 de partide, o cifră incredibilă. În Champions League au fost învinse doar de Wolfsburg, în partida retur, scor 2-0, însă după ce partida de la Barcelona s-a încheiat 5-1.

Biletul Zilei din 21 mai 2022. Avem dubla care îţi aduce profit

În cealaltă tabără, Lyon, formaţie care a dominat ani la rând competiţia, cât şi campionatul francez, a câştigat fără probleme în competiţia internă, cu un singur egal şi 19 victorii, iar în Champions League a avut doar 2 eşecuri, împotriva unor formaţii de top, precum Bayern sau Juventus. Urmează o partidă foarte interesantă petnru toată lumea, deoarece Barcelona este cotată cu prima şansă, însă Lyon a câştigat toate întâlnirile de până acum împotriva Barcelonei, iar formaţia spaniolă are luat o revanşă. Noi vom paria pe victoria formaţiei blaugrana, care ne va aduce o cotă de 1.47.

Biletul Zilei din 21 mai 2022. Avem dubla care îţi aduce profit

Al doilea eveniment propus pentru biletul zilei vine din Norvegia, unde vom paria pe partida dintre Molde şi Kristiansund, care contează pentru runda a 7-a. Molde are 7 partide disputate din noul sezon, iar acum are 4 victorii, un egal şi 2 eşecuri, iar partida de diseară este foarte importantă, deoarece pot ajunge la doar 3 puncte de locul 1.

Dacă vrei să îţi încerci norocul şi la păcănele online, intră pe unul dintre cele 20 de site-uri licenţiate din România. Molde a pierdut prim-planul în campionatul Norvegiei, unde campioana este Bodo/Glimt, care are un start de sezon destul de inconstant, şi în acest moment are şansa de a pune încă 3 puncte la „zestrea” deja deţinută. Kristiansund este codaşa clasamentului, cu doar un punct în 6 partide disputate, şi misiunea de a obţine ceva în partida de azi este aproape imposibilă. Noi vom miza pe victoria gazdelor, care sunt obligate să obţină cele 3 puncte.

Biletul Zilei 21 mai 2022

  • Barcelona F – Lyon F – 1 @ 1.47
  • Molde – Kristiansund – 1 @ 1.34
  • Curs final: 1.96

Afla mai multe despre: biletul zilei 

viewscnt
Articole similare