Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Biletul Zilei din 21 noiembrie 2022. Dăm tonul cu pariuri „mondiale”

Biletul Zilei din 21 noiembrie 2022. Dăm tonul cu pariuri „mondiale”

Biletul zilei

Comentarii

Startul Cupei Mondiale dă frâu liber celorlalte meciuri să înceapă. Biletul Zilei de luni vine exclusiv de la partidele echipelor din grupa B, Anglia – Iran şi SUA – Ţara Galilor, cu pronosticuri ce vor avea o cotă cumulată de 2.10.

Anglia începe misiunea sa de cucerire a Cupei Mondiale împotriva Iranului, una dintre formaţiile cele mai bine cotate din Asia. Totuşi, formaţia Albionului porneşte cu prima şansă înaintea acestui duel, chiar dacă englezii au avut un parcurs foarte slab în ultimele meciuri oficiale, cele din Nations League, într-o grupă cu Ungaria, Italia şi Germania, pe care au terminat-o fără vreo victorie. Iranul a pregătit această ediţie de Mondial cu o serie de partide de pregătire, deoarece ultimul meci oficial disputat a avut loc în luna martie, iar de atunci iranienii au câştigat în două partide, remizat în una şi pierdut altele două din ultimele cinci disputate. Pronosticul ales este 1X & Peste 1.5 goluri, cu o precauţie în privinţa formei Angliei, care este favorită şi trebuie să termine meciul neînvinsă. Cotele de astăzi au fost luat din oferta de pariuri sportive Betano.

Continuăm cu duelul dintre SUA şi Ţara Galilor, un meci se anunţă mult mai echilibrat faţă de primul. SUA, una dintre prezenţele constante de la Campionatele Mondiale a revenit, după ce a ratat participarea la ediţia din 2018. Americanii au obţinut calificarea la turneul final la limită, după ce s-au clasat deasupra Costa Ricăi în grupa de calificarea datorită golaverajului superior, însă evoluţiile de la ultimele Cupe Mondiale dau încredere nord-americanilor, care au trecut de faza grupelor în patru din ultimele şapte turnee. Alte pronosticuri găsiţi pe site-ul lui Andrei Dumitru. Ţara Galilor urmează să joace abia pentru a doua oară la un Campionat Mondial, după prezenţa din 1958, iar emulaţia din jurul „dragonilor” este mare. În acest meci vom conta pe un rezultat bun din partea Statelor Unite şi vom paria 1X.

Biletul Zilei 21 noiembrie 2022

Anglia – Iran – 1X & Peste 1.5 goluri @ 1.50
SUA – Ţara Galilor – 1X @ 1.40

Curs final: 2.10

 

Afla mai multe despre: biletul zileiponturi fotbalponturi pariuri 

viewscnt
Articole similare