Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Biletul Zilei din 22 aprilie 2022. Dublăm banii în Germania şi Turcia

Biletul Zilei din 22 aprilie 2022. Dublăm banii în Germania şi Turcia

Ponturi pariuri

Comentarii

Biletul zilei de azi vine cu 2 pariuri interesante. Wolfsburg este în impas în acest sezon extrem de slab şi poate avea probleme cu retrogradarea, iar meciul în compania celor de la Mainz poate porni o serie bună, ca mai apoi să pariem pe un duel din Turcia, dintre Rizespor şi Fenerbahce.

Wolfsburg are un sezon sub aşteptările tuturor. Gazdele din această seară se confruntă cu una dintre cele mai slabe stagiuni din ultimii ani. Wolfsburg se află pe locul 13, cu doar 34 de puncte strânse în 30 de partide, iar problemele în ceea ce priveşte asigurarea prezenţei în Bundesliga şi în sezonul următor pot fi foarte mari, dacă rezultatele bune întârzie să apară. Biletul zilei poate fi pariat la Betano, una dintre cele mai bune case de pariuri din România.

Mainz este ocupanta locului 9, cu 39 de puncte acumulate. Sezonul oaspeţilor este decent, situaţia lor fiind mai bună, ei aflându-se destul de departe de locurile din subsolul clasamentului. Wolfsburg are o victorie şi 4 eşecuri în ultimele 5 partide de campionat, perioadă în care a încasat cel puţin două goluri pe meci. Mainz a fost întotdeauna o formaţie periculoasă indiferent de adversar, iar noi vom conta pe acest lucru în alegerea pariului pentru această confruntare. Noi vom paria „Mainz Peste 0.5 goluri”, pronostic care ne oferă cota 1.35, una foarte bună de pariat.

Biletul Zilei din 22 aprilie 2022. Dublăm banii în Germania şi Turcia

Al doilea meci ales pentru biletul zilei vine din Super Lig, Turcia, unde vom paria pe confruntarea dintre Rizespor şi Fenerbahce. Rizespor se află pe locul 18, poziţie retrogradabilă, din cauza rezultatelor foarte proaste obţinute de-a lungul acestei stagiuni. După o serie de 5 înfrângeri şi un singur egal, cei de la Rize au 2 victorii, un egal şi un eşec în ultimele 4 etape de campionat, obţinând puncte foarte importante în lupta lor pentru salvarea de la retrogradare.

Dacă vrei să îţi încerci norocul şi la păcănele online, intră pe unul dintre cele 20 de site-uri licenţiate din România. Primul loc deasupra liniei retrogradării este ocupat de Giresunspor, cu 40 de puncte, iar gazdele au nevoie mare de un succes pentru a reuşi să se salveze, însă Fenerbahce nu este cel mai facil adversar. Oaspeţii se află pe locul 2 al clasamentului şi au o serie 5 victorii consecutive în întrecerea internă.

Biletul Zilei din 22 aprilie 2022. Dublăm banii în Germania şi Turcia

Evoluţiile lui Fener cresc de la un joc la altul, iar acest lucru se vede în clasament, acolo unde au urcat câteva poziţii, mai ales că în acest moment singura competiţie în care Fenerbahce a rămas angrenată este campionatul. Rizespor are şanse mici de izbândă diseară. Fenerbahce are o formă teribil de bună, iar noi putem profita de acest lucru şi pariem pe victoria oaspeţilor.

Biletul Zilei 22 aprilie 2022

  • Wolfsburg – Mainz – Mainz Peste 0.5 goluri @ 1.35
  • Rizespor – Fenerbahce  - 2 @ 1.65
  • Curs final: 2.22

Afla mai multe despre: biletul zilei 

viewscnt
Articole similare