Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Biletul Zilei din 22 decembrie 2022. City – Liverpool, la a treia confruntare directă din acest sezon

Biletul Zilei din 22 decembrie 2022. City – Liverpool, la a treia confruntare directă din acest sezon

Biletul zilei

Comentarii

Biletul Zilei de azi vine cu partide interesante publicului larg. Manchester City – Liverpool este meciul şoc din optimile EFL Cup, iar pentru al doilea eveniment am ales duelul dintre Arenteiro şi Atletico Madrid, din Cupa Spaniei.

Cetăţenii lui Guardiola au oportunitatea să îşi ia revanşa în faţa lui Liverpool, care le-a „suflat” două trofee într-un interval de trei luni, FA Cup şi Super Cupa Angliei, meciuri în care cormoranii au izbutit să treacă de marea rivală a ultimilor ani, City. Manchester City, surprinzător, nu mai este pe primul loc în acest sezon, cel puţin nu atât de des ca în anii anteriori, iar acum ocupă doar locul secund, cu cinci puncte mai puţin decât liderul Arsenal.

Biletul Zilei din 22 decembrie 2022

Biletul Zilei AZI oferit de Andrei Dumitru. Ce-i drept, nici Liverpool nu stă excelent, gruparea de pe Anfield aflându-se înainte de revenirea în Premier League abia pe locul şase, cu un număr extrem de mic de puncte, 22 la număr. Cel mai recent duel direct dintre City şi Liverpool a fost cel din campionat, încheiat cu o victorie a oaspeţilor de azi, scor 1-0. Totuşi, nu vom lăsa acel scor să ne mintă şi vom paria Ambele echipe înscriu sau Peste 2.5 goluri, care are o cotă de 1.35, deoarece, dacă excludem partida anterioară, ultimele 10 meciuri directe au avut fie un număr minim de trei goluri, fie pe ambele echipe prezente pe tabelă, o statistică fermă, care susţine acest pronostic.

Continuăm cu deplasarea lui Atletico Madrid la formaţia de liga a patra, Arenteiro, din Copa del Rey, un meci ce pare a fi doar de trecut în statistici, madrilenii având de completat o formalitate. În ciuda faptului că Arenteiro este lider în grupa sa din al patrulea eşalon din Spania, Atletico ar trebui să se impună fără emoţii, iar pronosticul nostru este 2 & Peste 2.5 goluri, un pariu bun pentru un astfel de meci, care are cota 1.70.

Biletul Zilei 22 decembrie 2022

Manchester City – Liverpool – Ambele echipe înscriu sau Peste 2.5 goluri @ 1.35
Arenteiro – Atletico Madrid – 2 & Peste 2.5 goluri @ 1.70

Curs final: 2.29

 

Afla mai multe despre: biletul zileiponturi pariuriponturi fotbal 

viewscnt
Articole similare