adplus-dvertising
You are here:

Biletul Zilei din 22 mai 2022. Ziua în care se joacă totul în Premier League!

Biletul Zilei din 22 mai 2022. Ziua în care se joacă totul în Premier League!

Biletul zilei

Comentarii

Biletul zilei de duminică vine din Premier League, unde sezonul se va termina în mare stil. Ultima etapă ne ţine în suspans din mai multe puncte de vedere: se va decide campioana, ce echipe se vor califica în Cupele Europene în sezonul viitor, cât şi ultima formaţie retrogradată. Am ales meciurile dintre Arsenal şi Everton, respectiv Norwich şi Tottenham pentru biletul nostru.

Începem cu partida dintre Arsenal şi Everton, un meci ce părea cu o miză enormă acum 2 etape pentru ambele formaţii, însă, între timp, Everton s-a salvat matematic de la retrogradare, iar acum toate gândurile sunt pentru viitoarea stagiune, în care „caramelele” nu au voie să mai dezamăgească şi să ţină suporterii cu sufletul la gură. Biletul zilei poate fi pariat la Betano, una dintre cele mai bune case de pariuri din România.

Arsenal a fost la mâna ei până acum 2 etape, când a pierdut avansul de 4 puncte pe care îl avea faţă de Totteham, atunci când a pierdut în deplasarea de pe terenul rivalei, scor 3-0, ca mai apoi, runda trecută, să mai vină o lovitură pentru formaţia antrenată de Mikel Arteta, înfrângerea de pe St. James Park, scor 2-0, cu Newcastle, insucces care a adus-o pe Tottenham la 2 puncte de Arsenal, cât şi cu prima şansă la locul 4. Arsenal are obligaţia morală de a câştiga în ultima reprezentaţie pe Emirates din acest sezon, indiferent de rezultatul celor de la Tottenham în partida lor cu Norwich, mai ales că Everton a câştigat ultimele 3 dueluri directe din campionat. Pariul ales pentru acest duel este „1 & Peste 1.5 goluri”, pentru cota 1.50.

Biletul Zilei din 22 mai 2022. Ziua în care se joacă totul în Premier League!

Celălalt eveniment ales pentru biletul nostru este la fel de important ca primul. Vom prefaţa duelul dintre Norwich şi Tottenham, care pare să fie cu o singură favorită, anume formaţia oaspete. Gazdele sunt retrogradate matematic, iar moralul „canarilor” este la pământ, reuşind să obţină primul punct în ultimele 6 etape în partida din deplasare cu Wolves, de acum o rundă, scor 1-1. Dacă vrei să îţi încerci norocul şi la rotiri gratuite, intră pe unul dintre cele 20 de site-uri licenţiate din România.

Biletul Zilei din 22 mai 2022. Ziua în care se joacă totul în Premier League!

Tottenham a avut un retur bun, în care a reuşit să obţină puncte importante împotriva formaţiilor de top ale campionatului, lucru care a ajutat enorm la îndeplinirea obiectivului avut de Antonio Conte: readucerea echipei în top 4. Tottenham şi-a făcut misiunea uşoară chiar în partida de acum 2 etape, cu Arsenal, când a câştigat cel mai importat meci din acest final de sezon. Pariul ales pentru acest meci este „2 & Peste 1.5 goluri”, deoarece Tottenham se va impune fără probleme în partida  de azi, şi, foarte probabil, la o diferenţă consistentă de goluri.

Biletul Zilei 22 mai 2022

  • Arsenal – Everton – 1 & Peste 1.5 goluri @ 1.50
  • Norwich – Tottenham – 2 & Peste 1.5 goluri @ 1.36
  • Curs final: 2.04

viewscnt
Articole similare