Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Biletul Zilei din 22 noiembrie 2022. Nu rata cota de 2.47 pe doar două meciuri!

Biletul Zilei din 22 noiembrie 2022. Nu rata cota de 2.47 pe doar două meciuri!

Biletul zilei

Comentarii

Argentina debutează la Campionatul Mondial cu încredere, fiind una dintre marile favorite la trofeu, şi urmează să se dueleze cu Arabia Saudită. Danemarca vine cu pretenţii mari la Cupa Mondială, după o campanie de calificare impresionantă, şi va debuta împotriva Tunisiei.

Deschidem biletul cu partida dintre Argentina şi Arabia Saudită, vorbind concret, partida dintre favorita grupei şi echipa cel mai slab cotată. Naţionala „pumelor” porneşte cu prima şansă la calificarea din această grupă, cu un optimism aflat la cote înalte, chiar dacă au survenit modificări în componenţa finală a lotului, Nicolás González şi Joaquín Correa fiind eliminaţi din lot din cauza accidentărilor. În plus, Argentina a câştigat Copa América în 2021, a avut o campanie de calificare excelentă, terminând neînvinsă, cu 11 victorii şi şase egaluri. Acesta este biletul zilei de azi oferit de Andrei Dumitru.

Arabia Saudită a avut rezultate bune în grupa sa de calificare, terminând deasupra unor naţionale precum cele ale Japoniei şi Australiei, mult mai bine cotate la nivel internaţional, argument ce poate da încredere saudiţilor. Totuşi, Argentina este mare favorită la victorie, iar un meci cu multe goluri nu este exclus. De aceea vom paria Peste 2.5 goluri, un pariu ce ne aduce o cotă de 1.65.Verifică oferta de pariuri sportive de la Betano.

Continuăm cu duelul Danemarca – Tunisia, o altă confruntare ce se anunţă interesantă, între două formaţii bune, care au arătat că pot produce spectacol la turneul final. Danezii au finalizat campania de calificare aproape la perfecţie, cu nouă victorii şi un singur eşec, iar ultimele meciuri din Nations League dau şi mai mare încredere nordicilor, deoarece au avut evoluţii foarte bune, inclusiv împotriva Franţei. Tunisia este o echipă solidă, care are o apărare puternică, însă slăbiciunea africanilor sunt partidele împotriva naţionalelor din Europa, pentru că nu au reuşit în 10 dueluri directe să câştige vreunul (E3, Î7). Vom conta pe puterea colectivă a danezilor şi rezultatele bune din ultimele meciuri şi pariem pe victoria lor, care are o cotă de 1.50.

Biletul Zilei 22 noiembrie 2022

Argentina – Arabia Saudită – Peste 2.5 goluri @ 1.65
Danemarca – Tunisia – 1 @ 1.50

Curs final: 2.47

 

Afla mai multe despre: cota 2ponturi pariuribiletul zilei 

viewscnt
Articole similare