Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Biletul Zilei din 23 decembrie 2022. Intrăm în week-end cu o dublă câştigătoare

Biletul Zilei din 23 decembrie 2022. Intrăm în week-end cu o dublă câştigătoare

Pariuri sportive

Comentarii

Biletul Zilei de vineri, 23 decembrie, este unul special, deoarece revin campionatele tari. Gent –Standard Liege, derby în Juliper Pro League, respectiv Ross County – Rangers în Scoţia, sunt cele două evenimente alese pentru biletul nostru.

Gent a revenit în forţă, cu o victorie în optimile Cupei Belgiei, în detrimentul celor de la Cercle Brugge, scor 2-0, după prelungiri. Gent, favorita acelui meci, nu a reuşit să treacă de Cercle Brugge în timp regulamentar, iar cele 120 de minute pot afecta forma fizică a jucătorilor înaintea partidei cu Standard, care nu a arătat mare lucru cu Antwerp, care s-a impus fără emoţii, scor 4-0. De altfel, Standard Liege a pierdut toate partidele amicale din ultima perioadă, patru la număr, înfrângeri care au continuat forma slabă din campionat. De altfel, echipa din Liege nu a reuşit să câştige în ultimele două etape din Juliper Pro League, eşecuri care au îndepărtat-o şi mai mult pe Standard de primele patru locuri.

Biletul Zilei din 23 decembrie 2022

Bonusuri fără depunere şi Rotiri Gratuite la Superbet găsiţi pe site-ul lui Andrei Dumitru. În prezent, Standard are 25 de puncte, iar Gent 30, aşa că meciul de azi este foarte important pentru ambele echipe, deoarece lupta în titlu, cât şi pentru cupele europene în Belgia sunt de lungă durată, şi punctele din sezonul regulat s-au dovedit a fi şi ele un factor decisiv. Gent este favorită să profite de faptul că Standard Liege nu este la un nivel ridicat, iar pariul ales este Pauză sau final 1, gazdele fiind una dintre echipele solide pe teren propriu în acest campionat, cu cinci victorii, un egal şi doar două eşecuri.

Ross County este vizitată de Rangers, care este mare favorită la câştigarea partidei şi a celor trei puncte diseară. Gazdele sunt pe locul 10 din Premiership, cu 15 puncte adunate în 17 etape, iar Rangers, locul secund, cu aspiraţii la titlu, nu trebuie să rateze aceste trei puncte. Rangers a câştigat nouă din ultimele 10 meciuri directe cu Ross County, dintre care opt au fost câştigate la o diferenţă de cel puţin două goluri, iar pariul 2 & Peste 1.5 goluri, ce are cota 1.50, este foarte bun pentru un astfel de meci, care are o favorită sigură şi se anunţă cu multe goluri.

Biletul Zilei 23 decembrie 2022

Gent – Standard Liege – Pauză sau final 1 @ 1.44
Ross County – Rangers – 2 & Peste 1.5 goluri @ 1.50

Curs final: 2.16

 

Afla mai multe despre: biletul zileiponturi fotbalponturi pariuri 

viewscnt
Articole similare