Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Biletul Zilei din 23 martie 2022. Profitul vine din Euroligă

Biletul Zilei din 23 martie 2022. Profitul vine din Euroligă

Pariuri sportive

Comentarii

Miercuri avem multe partide din lumea baschetului de neratat. Pariem pe 2 dintre cele 3 dueluri care au loc în Euroligă diseară, Zalgiris Kaunas - Lyon-Villeurbanne şi Monaco – Olympiakos.

Deschidem biletul cu partida dintre Zalgiris şi Lyon, care contează pentru runda cu numărul 31 din Euroligă. Zalgiris se află pe penultimul loc din competiţie, cu doar 7 victorii în 25 de partide disputate, în timp ce oaspeţii de la Lyon au tot 7 victorii, dar un meci în minus, ceea ce le oferă o poziţie în plus faţă de rivala din această seară. Zalgiris a câştigat ultimul meci din competiţie acum 3 partide, când a învins-o chiar pe Barcelona, scor 91-84, iar oaspeţii nu au câştigat de mai bine de opt partide, statistică care nu pică prea bine pentru francezi, care sunt cotaţi cu a doua şansă înaintea acestui duel. După ce Lyon s-a impus în partida tur, ne aşteptăm ca lituanienii să atace victoria în acest duel, aşa că vom paria pe victoria lor.

Biletul Zilei din 23 martie 2022. Profitul vine din Euroligă

Celălalt eveniment propus pentru un bilet de succes vine tot din Euroligă, mai exact partida dintre Monaco şi Olympiakos, care se dispută în cadrul aceleiaşi runde. Monegascii au un singur eşec în ultimele 10 partide, în timp ce grecii de la Olympiakos trag tare pentru a le ajunge din urmă pe rivalele Milano, Real Madrid şi Barcelona. Partida tur, care s-a disputat în Grecia, s-a încheiat cu victoria gazdelor, scor 86-65, iar elenii, în calitate de oaspeţi de această dată, sunt consideraţi favoriţi. Noi vom alege un pariu mai sigur, la handicap.

Biletul Zilei 23 martie 2022

  • Zalgiris Kaunas – Lyon-Villeurbanne – 1 @ 1.60
  • Monaco – Olyimpiakos – Olympiakos Handicap +7.5 @ 1.34
  • Curs final: 2.14

Afla mai multe despre: biletul zilei 

viewscnt
Articole similare