Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Biletul Zilei din 24 mai 2022. Terminăm primul tur de la Roland Garros pe plus

Biletul Zilei din 24 mai 2022. Terminăm primul tur de la Roland Garros pe plus

Biletul zilei

Comentarii

Ultima zi cu partide din primul tur de la Roland Garros aduce pe teren alţi tenismeni de top. Biletul zilei este compus din partidele dintre Jiri Lehecka – David Goffin şi Denis Shapovalov – Holger Rune.

Deschidem biletul zilei cu duelul dintre Jiri Lehecka, nr. 77 ATP, şi David Goffin, aflat pe locul 48 în clasamentul ATP, un meci ce se va anunţa foarte interesant, deoarece este a doua întâlnire directă între cei doi sportivi în o lună şi jumătate, după ce Goffin s-a impus în partida din cadrul primului tur de la Monaco, în aprilie, scor 2-0 la seturi. Biletul zilei poate fi pariat la Betano, una dintre cele mai bune case de pariuri din România. De atunci, tenismenul ceh, Lehecka a mai participat la Belgrad, unde a ajuns până în optimi, unde a fost învins de Andrey Rublev, iar luna aprilie nu s-a încheiat tocmai bine, Jiri nereuşind să treacă de faza şaisprezecimilor de la Munchen, fiind devansat de Holger Rune, scor 0-2 la seturi.

Apoi, în această lună, Lehecka a mai participat la Challenger-ul de la Mauthausen, Austria, şi a jucat finala, pe care a pierdut-o, în detrimentul unui sportiv mult mai slab cotat, Jurij Rodionov, ce se află pe locul 125 ATP. Despre David Goffin putem spune că a avut un an mai bun, jucătorul din Belgia a câştigat turneul de la Marrakech, Maroc, la început de aprilie, şi a mai jucat optimi la Monaco şi Madrid, ca la ultimul turneu la care a participat înainte de Open-ul francez, cel de la Roma, să fie eliminat încă din turul 2, de Jenson Brooksby, în minimum de seturi. David Goffin este favorit, iar atuul pe care îl are faţă de Jiri Lehecka este plusul de experienţă în confruntările la un nivel mai ridicat, deoarece a participat la majoritatea turneelor de mare anvergură din acest an, are mai multe partide în picioare şi un moral bun. Cota pentru victoria lui Goffin ne oferă cota 1.47, una excelentă în condiţiile de faţă. 

Biletul Zilei din 24 mai 2022. Terminăm primul tur de la Roland Garros pe plus

Al doilea eveniment ales pentru biletul zilei este partida dintre Denis Shapovalov, numărul 15 ATP, şi Holger Rune, aflat pe locul 40 în acelaşi clasament. Shapovalov a revenit la începutul lunii mai după aproximativ o lună şi jumătate de inactivitate, acesta performând cu adevarăt doar la turneul de la Roma, unde a ajuns până în sferturi, fiind eliminat de Casper Ruud, scor 0-2 la seturi. Dacă vrei să îţi încerci norocul şi la rotiri gratuite, intră pe unul dintre cele 20 de site-uri licenţiate din România. Anul 2022 a fost foarte inconstat pentru sportivul canadian, care are talentul şi puterea de a realiza o performanţă foarte bună pe zgura franceză, însă este nevoie de multă atenţie şi devotament în partida cu Holger Rune, un tenismen care s-a transformat total în 2022, lucru ce se poate vedea şi în urcarea sa în clasamentul ATP, cât şi prin turneele câştigate, tenismenul norvegian impunându-se la turneele de la Monaco, acolo unde a trecut de jucători cunoscuţi din circuit, cât şi la Munchen, o altă competiţie la care Rune a lăsat multe „victime” în urmă, precum Alexander Zverev, Emil Ruusuvuori sau Oscar Otte.

La Roma nu a participat pe tabloul principal, fiind eliminat în semifinalele pentru accederea pe tabloul principal de Hugo Dellien, iar la Lyon a avut o altă performanţă solidă, ajungând până în semifinale, acolo unde a fost învins de un sportiv mult mai experimentat, Cameron Norrie, scor 2-1 la seturi. Dacă analizăm performanţele de la începutul anului şi până în prezent, Rune poate fi considerat favorit înaintea acestui duel cu uşurinţă, însă Shapovalov este un tenismen foarte talentat, care a avut un start de 2022 mai greu, iar acum are şansa de a înclina balanţa în favoarea sa. Pariul ales va fi „1”, ce ne oferă o cotă excelentă de pariat, 1.72, pe care o adăugăm la bilet.

Biletul Zilei 24 mai 2022

  • Jiri Lehecka – David Goffin – 2 @ 1.47
  • Denis Shapovalov – Holger Rune – 1 @ 1.72
  • Curs final: 2.52

Afla mai multe despre: biletul zilei 

viewscnt
Articole similare