Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Biletul Zilei din 24 noiembrie 2022. O nouă zi de la Mondial cu multe goluri

Biletul Zilei din 24 noiembrie 2022. O nouă zi de la Mondial cu multe goluri

Biletul zilei

Comentarii

Biletul Zilei de joi este compus din partidele Portugalia - Ghana si Elvetia - Camerun, meciuri de la care aşteptăm o mulţime de goluri.

Deschidem biletul cu duelul dintre Portugalia şi Ghana, un duel care aduce pe teren una dintre echipele cu pretenţii la acest Campionat Mondial, anume formaţia lusitană. Portughezii au un lot de jucători care a trecut deja prin experienţa mai multor turnee finale, iar acesta pare momentul ideal pentru a face o performanţă mare şi la o Cupă Mondială, după Euro 2016, mai ales că acest turneu final poate fi ultimul Campionat Mondial cu Cristiano Ronaldo pe teren. Ghana este echipa naţională cu cea mai bună performanţă la o Cupă Mondială, după sferturile de finală din 2010, iar acum revine la un turneu final, după ce a ratat ediţia din 2018. Toate cotele sunt oferite din oferta de pariuri sportive Betano

Portughezii au ratat calificarea de pe primul loc din grupa de calificare, în detrimentul Serbiei, iar pentru a obţine un loc în Qatar au fost nevoiţi să joace două meciuri de baraj, cu Turcia şi Macedonia de Nord. Portugalia şi Ghana s-au mai duelat la ediţia din 2014 a Cupei Mondiale, meci încheiat cu victoria portughezilor, scor 2-1, iar în prezent sunt echipa favorită, aşa că vom paria 1 & Peste 1.5 goluri, un pronostic foarte bun, deoarece elevii lui Fernando Santos vor dori să înceapă cu o victorie drumul către trofeu.

La Betano casino aveţi la dispoziţie o mulţime de jocuri. Grupa G este compusă din naţionale de top, precum Elveţia, Serbia, Brazilia şi Camerun, care aduc derby-urile încă din faza grupelor. Ei bine, venim cu un pronostic pentru partida dintre Elveţia şi Camerun, care au nevoie de un succes pentru a se putea lupta cu celelalte două grupări pentru un loc în fazele eliminatorii. Elveţienii vin cu încredere la cea de a patra ediţie consecutivă a Cupei Mondiale, iar un factor ce stimulează ambiţia Elveţiei este că în grupa de calificare nu a avut mari emoţii, surclasând-o pe campioana europeană, Italia. Camerun a avut emoţii în barajul împotriva Algeriei, iar misiunea de a se califica pentru prima oară după 32 de ani din grupele unui Mondial va fi foarte grea. Pentru acest meci alegem pariul Peste 1.5 goluri, un pronostic firesc, deoarece urmează un meci în premieră între cele două naţionale.

Biletul Zilei 24 noiembrie 2022

Portugalia – Ghana – 1 & Peste 1.5 goluri @ 1.70
Elveţia – Camerun – Peste 1.5 goluri @ 1.44

Curs final: 2.44

 

Afla mai multe despre: biletul zileiponturi fotbalponturi pariuri 

viewscnt
Articole similare