Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Biletul Zilei din 25 mai 2022. Turul 2 şi o altă cotă de 2 de neratat

Biletul Zilei din 25 mai 2022. Turul 2 şi o altă cotă de 2 de neratat

Biletul zilei

Comentarii

După ce partidele din primul tur ale Grand Slam-ului francez au oferit spectacol şi multe surprize, alte meciuri de top vor avea loc miercuri. Biletul zilei este alcătuit din meciurile Nikoloz Basilashvili – Mackenzie McDonald şi Marton Fucsovics – Marin Cilic.

Începem cu partida dintre Nikoloz Basilashvili, numărul 24 mondial, şi Mackenzie McDonald, clasat pe locul 60 ATP. Sportivul georgian nu a avut cele mai strălucite evoluţii la începutul acestui an, singura sa performanţă notabilă din acest an fiind finala de la Doha, pierdută în detrimentul lui Roberto Bautista-Agut, scor 0-2 la seturi. Biletul zilei poate fi pariat la Betano, una dintre cele mai bune case de pariuri din România. Apoi, după turneul din Qatar, evoluţiile lui Basilashvili au devenit din ce în ce mai slabe, iar la următoarele 9 turnee jucate de atunci, acesta nu a mai trecut de turul secund, aceste rezultate arătând o formă foarte inconstată din partea lui Nikoloz, care o să aibă un meci greu astăzi împotriva lui McDonald, sportiv american ce a cunoscut o evoluţie continuă în ultimul an, dar care trebuie să confirme în fazele principale ale turneelor mari.

Biletul Zilei din 25 mai 2022. Turul 2 şi o altă cotă de 2 de neratat

McDonald, precum adversarul său de azi, nu a ajuns foarte departe la turneele la care a participat, doar la Dubai, acolo unde a jucat în sferturile de finală şi a pierdut împotriva lui Rublev. La ultimele turnee nu a reuşit să avanseze mai mult de turul 2, iar la Roland Garros a trecut de italianul Franco Agamenone, scor 3-1 la seturi. Cei doi tenismeni s-au mai duelat acum 3 luni, la turneul de la Rotterdam, unde McDonald s-a impus, în minimum de seturi, iar acum se anunţă o partidă foarte interesantă. Pariul propus pentru acest meci este „Peste 3.5 seturi”, pentru cota 1.55, un pronostic foarte bun, deoarece ambii tenismeni au nevoie de un rezultat bun în acest meci şi un parcurs cât mai lung la cel de-al doilea Grand Slam al anului.

Celălalt eveniment propus pentru biletul nostru este partida dintre Marton Fucsovics, numărul 57 ATP şi Marin Cilic, aflat pe locul 23 ATP. Sportivul din Ungaria a început prost prima parte a acestui an, cu eliminări la Adelaide şi Australian Open, însă evoluţiile sale au devenit mai bune de la turneu la turneu, Fucsovics ajungând până în sferturi la Doha, Rotterdam. Pe zgură nu a fost foarte constant, dar a întâlnit adversari foarte buni, fiind eliminat la Barcelona de Cameron Norrie, în optimi, de Maxime Cressy în finala pentru accederea pe tabloul principal de la Madrid şi la Roma a abandonat în partida finală cu Dusan Lajovic.

Biletul Zilei din 25 mai 2022. Turul 2 şi o altă cotă de 2 de neratat

Dacă vrei să îţi încerci norocul şi la păcănele online, intră pe unul dintre cele 20 de site-uri licenţiate din România. Marin Cilic pare să aibă un început de sezon de zgură mai bun, după cel pe hard nu a fost foarte convingător. Sportivul croat a fost eliminat la Roma, la ultimul turneu la care a participat, de Cristian Garin, scor 2-1 la seturi, iar la Roland Garros l-a învins pe Attila Balazs, scor 0-3 la seturi, cedându-i acestuia doar 3 game-uri în seturi, fiind o performanţă ce dă încredere oricui, chiar dacă sportivul maghiar este în afara top 200 ATP. Fucsovics şi Cilic se vor întâlni pentru a treia oară, iar acest meci îl are, din nou, drept favorit, pe Cilic, pe victoria căruia noi vom paria.

Biletul Zilei 25 mai 2022

  • Nikoloz Basilashvili – Mackenzie McDonald – Peste 3.5 seturi @ 1.55
  • Marton Fucsovics – Marin Cilic – 2 @ 1.47
  • Curs final: 2.27

Afla mai multe despre: biletul zilei 

viewscnt
Articole similare