Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Biletul Zilei din 25 martie 2022. Cotele de care ai nevoie

Biletul Zilei din 25 martie 2022. Cotele de care ai nevoie

Pariuri sportive

Comentarii

Începem weekendul în forţă şi alegem două partide care ne vor rotunji veniturile la sfârşit de săptămână: România – Grecia şi Bulgaria U21 – Olanda U21.

Deschidem biletul cu meciul amical dintre România şi Grecia, un meci aşteptat de toţi iubitorii sportului rege din România. Ambele formaţii au selecţionerii la primul meci în această poziţie, fapt care aduce şi mai mult dorinţa de a debuta cu o victorie, ori un rezultat bun. Cele două selecţionate au avut campanii de calificare pentru Euro 2020 şi Cupa Mondială din acest an foarte proaste, terminând sub locurile de calificare directă, sau cele de baraj.  Biletul zilei poate fi pariat la Betano, una dintre cele mai bune case de pariuri din România. După cum bine ştim, România se descurcă foarte bine pe teren propriu, indiferent de adversar, aşa că vom alege un pariu în favoarea gazdelor.

Biletul Zilei din 25 martie 2022. Cotele de care ai nevoie

Celălalt eveniment ales pentru un bilet câştigător vine din cadrul calificărilor pentru Euro 2023 la categoria sub 21 de ani. Selecţionatele Bulgariei şi Olandei sub 21 de ani se vor duela pentru cele 3 puncte în această seară. Ţara vecină nu a avut cele mai bune evoluţii în grupa sa, de aceea se află abia pe locul 5 după 6 etape, meciuri în urma cărora a obţinut doar 7 puncte. În schimb, Olanda are şanse mari să urce pe primul loc dacă câştigă acest meci. Dacă vrei să îţi încerci norocul şi la păcănele online, intră pe unul dintre cele 20 de site-uri licenţiate din România. Olanda s-a impus fără mari probleme în partida tur, scor 3-1, iar noi ne aşteptăm la încă un triumf din partea batavilor.

Biletul Zilei din 25 martie 2022. Cotele de care ai nevoie

Biletul Zilei 25 martie 2022

  • România – Grecia – 1X @ 1.47
  • Bulgaria U21 – Olanda U21 – 2 @ 1.37
  • Curs final: 2.01

Afla mai multe despre: biletul zilei 

viewscnt
Articole similare