Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Biletul Zilei din 25 noiembrie 2022. Avem fotbal spectacol şi profit

Biletul Zilei din 25 noiembrie 2022. Avem fotbal spectacol şi profit

Biletul zilei

Comentarii

Biletul Zilei din 25 noiembrie vine cu partide din cadrul Cupei Mondiale, runda a doua. Vom paria pe confruntarea dintre Anglia şi SUA, care se vor duela pentru prima oară după 12 ani la un Campionat Mondial, cât şi pe duelul dintre Olanda şi Ecuador, care poate decide prima echipă calificată din grupa A.

Andrei Dumitru vă propune un duel din Grupa A. Anglia – SUA este un meci foarte important pentru configuraţia grupei B, deoarece în cazul unei victorii formaţia britanică va fi calificată, iar în cazul unui eşec, Statele Unite ale Americii se află într-o situaţie de totul sau nimic, pentru că în prima rundă a obţinut doar un punct din partida cu Ţara Galilor. Anglia porneşte cu prima şansă în acest duel, iar în prima etapă a făcut un scor de tenis împotriva Iranului, pe care a învins-o fără griji, scor 6-2, fiind mai degrabă o partidă de antrenament. În schimb, americanii au avut o primă parte mult mai grea cu galezii, care s-au ţinut tare pe poziţii şi au reuşit să egaleze în minutul 82, prin intermediul penalty-ului transformat de Gareth Bale, după ce Statele Unite conduceau la pauză.

Biletul Zilei din 25 noiembrie 2022

 Anglia este mare favorită la câştigarea celor trei puncte, dar nu îi vom putea subestima pe americani, care au şansa lor şi au un lot mult mai puternic faţă de cel de la ultima întâlnire la Cupa Mondială, cea din 2010, care s-a încheiat la egalitate, scor 1-1. Meciul este cu miză mare, iar pariul Ambele echipe înscriu sau peste 2.5 goluri, cu cota 1.53, este numai bun pentru noi, fiindcă ambele echipe îşi vor dori victoria, aşadar vor fi nevoite să înscrie. Vezi ce avantaje ai dacă joci la pariuri sportive la Betano

Olanda şi Ecuador au luat faţa celorlalte echipe din grupa A, Senegalul şi Qatarul, învingându-le cu scorul identic de 2-0. Olandezii sunt favoriţii grupei, iar ecuadorienii sunt acum cotaţi cu a doua şansă la calificarea mai departe din această grupă. Dacă va exista o învingătoare la finalul acestei confruntări, vom avea o formaţie ce şi-a asigurat prezenţa în rundele eliminatorii ale competiţiei, iar moralul ecuadorineilor este la cote înalte, după ce au reuşit un meci excelent împotriva Qatarului. În schimb, Olanda a fost ezitantă în partida sa cu Senegalul, doar paradele lui Andries Noppert păstrând poarta intactă pentru Ţările de Jos. Orice rezultat este posibil, însă un lucru este cert: vom avea parte de goluri, fiindcă se vor întâlni două echipe care nu ezită în faţa porţii adverse, aşa că vom paria Peste 1.5 goluri, pronostic cu o cotă de 1.35.

Biletul Zilei 25 noiembrie 2022

Anglia – SUA – Ambele echipe înscriu sau peste 2.5 goluri @ 1.53
Olanda – Ecuador – Peste 1.5 goluri @ 1.35

Curs final: 2.06

 

Afla mai multe despre: cota 2ponturi pariuribiletul zilei 

viewscnt
Articole similare