Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Biletul Zilei din 26 aprilie 2022. Facem bani cu fotbalul şi baschetul

Biletul Zilei din 26 aprilie 2022. Facem bani cu fotbalul şi baschetul

Biletul zilei

Comentarii

Biletul zilei de azi conţine 2 evenimente. Primul meci vine din Liga a 2-a din România, mai exact partida dintre U Cluj şi Petrolul Ploieşti, iar al doilea este din Euroligă, Anadolu Efes – Milano, meciul al treilea.

Începem cu partida dintre Universitatea Cluj şi Petrolul Ploieşti, un duel foarte important în lupta pentru promovare. Clujenii se află pe locul 3, cu 51 de puncte strânse până acum, ei având un parcurs decent în acest play-off. „Alb-negrii” au 3 egaluri şi 2 victorii în primele 5 etape din cadrul competiţiei, iar un eventual succes în partida de azi ar aduce formaţia clujeană pe locul 2. Biletul zilei poate fi pariat la Betano, una dintre cele mai bune case de pariuri din România.

Petrolul rămâne principala favorită la promovare. Oaspeţii se află pe primul loc, cu 57 de lungimi, iar şansele la promovare ar fi şi mai mari, în caz de Petrolul ar izbuti să câştige partida de la Cluj. Partida din sezonul regulat nu a fost foarte spectaculoasă, Petrolul impunându-se, scor 1-0, iar turul din play-off, jucat tot la Ploieşti, s-a încheiat cu o remiză albă. U Cluj are 4 victorii în ultimele 4 partide pe teren propriu, iar acum este favorită, iar noi pariem „1X”.

Biletul Zilei din 26 aprilie 2022. Facem bani cu fotbalul şi baschetul

Celălalt eveniment este meciul al treilea dintre Anadolu Efes şi Olimpia Milano, din cadrul play-off-ului din Euroligă. După ce prima partidă de la Milano s-a încheiat în favoarea turcilor de la Anadolu, scor 48-64, Olimpia Milano a câştigat al doilea meci, scor 73-66. Dacă vrei să îţi încerci norocul şi la păcănele online, intră pe unul dintre cele 20 de site-uri licenţiate din România.

Biletul Zilei din 26 aprilie 2022. Facem bani cu fotbalul şi baschetul

Olimpia Milano era cotată cu prima şansă, fiind a treia favorită la câştigarea competiţiei, alături de Real Madrid şi Barcelona, însă Anadolu Efes a avut prestaţii bune în primele 2 partide, iar acum au de partea lor terenul propriu şi fanii. Olimpia Milano s-a impus în ultimele 2 partide de pe terenul celor de la Anadolu, în ambele meciuri la limită, la o diferentă de 5 sau 3 puncte. Noi vom conta pe victoria gazdelor, care au oportunitatea de a obţine o calificare neaşteptată.

Biletul Zilei 26 aprilie 2022

  • U Cluj – Petrolul Ploieşti – 1X @ 1.37
  • Anadolu Efes – Olimpia Milano – 1 @ 1.47
  • Curs final: 2.01

Afla mai multe despre: biletul zilei 

viewscnt
Articole similare