Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Biletul Zilei din 26 noiembrie 2022. Mergem la sigur în Italia şi Bulgaria

Biletul Zilei din 26 noiembrie 2022. Mergem la sigur în Italia şi Bulgaria

Pariuri sportive

Comentarii

Biletul Zilei de sâmbătă vine din Serie B şi prima divizie din Bulgaria. Parma şi Modena se vor confrunta în cadrul etapei a 14-a, iar Slavia Sofia şi Ludogorets se vor duela într-o partidă restantă, care trebuia să fie disputată în runda a 5-a.

Andrei Dumitru vă prezină biletul zilei de azi. Parma versus Modena este un meci de interes pentru noi, chiar dacă se va disputa în toiul Cupei Mondiale. Parma ocupă locul 4 în Serie B şi dă pentru prima oară de când a retrogradat senzaţia că se poate lupta pentru promovarea pe prima scenă a fotbalului italian. Gazdele au 22 de puncte şi se află la doar trei lungimi de locul secund, care asigură promovarea directă, iar o victorie cu Modena, aflată pe locul 15 în campionat, cu 14 puncte strânse în 13 runde, ar fi cea de a doua victorie la rând, după succesul cu Cittadella, scor 3-1. 

Biletul Zilei din 26 noiembrie 2022

Parma este una dintre cele mai eficiente echipe din Serie B pe teren propriu, cu cinci victorii, un egal şi un singur eşec, în timp ce Modena a reuşit doar de două ori să termine neînvinsă în deplasările avute până acum. Pariem cu încredere 1X, un pronostic excelent, ce ne oferă cota 1.29.

Mergem mai departe în Bulgaria, pentru Slavia Sofia – Ludogorets, care contează pentru etapa a 5-a din campionatul bulgar. Ludogorets atacă un nou titlu de campioană în ţara de la Sud de Dunăre şi pare să aibă o concurenţă mai tare în acest sezon, fiindcă CSKA Sofia ocupă prima poziţie a clasamentului, cu 44 de puncte, cu cinci în plus faţă de oaspeţi, care trebuie să câştige neapărat meciul restant cu Slavia Sofia, aflată pe 5, dar cu un lot mult sub valoarea al celor de la Ludogorets. Mizăm pe victoria oaspeţilor, care au o cotă bună, de 1.55 la Betano.

Biletul Zilei 26 noiembrie 2022

Parma – Modena – 1X @ 1.29
Slavia Sofia – Ludogorets – 2 @ 1.55

Curs final: 1.99

 

Afla mai multe despre: cota 2ponturi pariuribiletul zilei 

viewscnt
Articole similare