Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Biletul Zilei din 27 decembrie 2022. United şi Chelsea fac cota care-ţi aduce profitul

Biletul Zilei din 27 decembrie 2022. United şi Chelsea fac cota care-ţi aduce profitul

Pariuri sportive

Comentarii

Biletul Zilei din 27 decembrie vine, din nou, din Premier League, pentru că runda cu numărul 17 ne oferă şi astăzi încă două partide tari. Manchester United şi Nottingham Forest reiau parcursul în campionat, la fel ca Chelsea şi Bournemouth.

Manchester United are un meci uşor cu Nottingham, dacă ţinem cont de poziţiile celor două echipe din clasament. „Diavolii roşii” se află pe cinci, cu 26 de puncte strânse, iar oaspeţii abia pe 18, cu doar 13 puncte strânse. Este cert că tranziţia din Championship în Premier League a fost grea pentru Nottingham Forest, care a transferat aproape două echipe în perioada de mercato din vara acestui an, iar rezultatele slabe sunt justificate.

Biletul Zilei din 27 decembrie 2022

Oferte la inregistrare si bani gratis la cazinoul Superbet. Totuşi, înainte de pauza competiţională au fost obţinute câteva puncte importante, care dau încredere echipei, precum victoria cu Liverpool (1-0), cât şi egalul cu Brighton (0-0), echipe de top, pe lângă victoria cu Crystal Palace (1-0) şi egalul la doi cu Brentford, alte două grupări aflate în prima jumătate a competiţiei. United trebuie să câştige acest meci pentru a putea menţine ritmul cu top 4, iar noi vom paria 1 & Peste 1.5 goluri, pentru că băieţii lui Ten Hag au avut un meci bun contra lui Burnley în EFL Cup, încheiat 2-0.

Chelsea – Bournemouth este celălalt meci al zilei din Premier League şi partida care ne completează biletul. Perioada tensionată de la Chelsea pare să fi luat sfârşit, iar acum „albaştrii” trebuie să obţină rezultate în campionat, pentru că situaţia nu este tocmai bună. Gazdele de diseară sunt mai aproape de retrogradare decât de titlu, având doar 21 de puncte strânse, iar Bournemouth are 16, însă diferenţa sunt investiţiile masive de la Chelsea din această vară. În ciuda faptului că Premier League a avut o pauză de o lună şi jumătate,

Chelsea a câştigat ultimul meci de campionat pe 16 octombrie, contra celor de  la Aston Villa, scor 0-2, şi de atunci au trecut cinci etape în care echipa pregătită de Graham Potter nu a reuşit să scoată mai mult de un punct din meciurile sale de campionat. Cert este că pauza a fost necesară atât pentru Chelsea, cât şi pentru oaspeţi, care aveau un singur succes în ultimele şase etape. Pronosticul firesc este cel pe victoria lui Chelsea, care ne va aduce o cotă de 1.34.

Biletul Zilei 27 decembrie 2022
Manchester United – Nottingham – 1 & Peste 1.5 goluri @ 1.50
Chelsea – Bournemouth – 1 @ 1.34

Curs final: 2.01

 

Afla mai multe despre: cota 2ponturi pariuribiletul zilei 

viewscnt
Articole similare