Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Biletul Zilei din 27 mai 2022. Aflăm primii jucători din optimi de pe zgura pariziană

Biletul Zilei din 27 mai 2022. Aflăm primii jucători din optimi de pe zgura pariziană

Biletul zilei

Comentarii

Al doilea Grand Slam al anului urmează să aibă partide din ce în ce mai tari, pe parcurs ce ne apropiem de fazele avansate ale turnelui. Biletul zilei este compus din partidele Cameron Norrie – Karen Khachonov, respectiv Botic Van De Zandschulp – Rafael Nadal.

Începem cu duelul dintre Cameron Norrie, aflat pe locul 11 în clasamentul ATP, şi Karen Khachanov, clasat pe locul 25 în ierarhie, fiind a şasea  confruntare directă dintre cei doi sportivi. Cameron Norrie este neînvins în ultimele 6 partide oficiale, 4 dintre ele la Lyon, turneu pe care l-a câştigat acum o săptămână, cât şi partidele de la Roland Garros, cu Manuel Guinard şi Jason Kubler, ambele terminate în minimum de seturi, bineînţeles, în favoarea tenismenului britanic.

Biletul zilei poate fi pariat la Betano, una dintre cele mai bune case de pariuri din România. După evoluţii nemulţumitoare la Monaco, Barcelona, Madrid şi Roma, Norrie pare că şi-a găsit forma ideală pe zgură, iar acum urmează se dueleze cu Karen Khachanov, care nu a mai avut o performanţă notabilă de la turneul de la Belgrad, unde a jucat semifialele, iar parcursul său la celelalte competiţii la care a participat a fost extrem de scurt, pentru un sportiv tânăr, care îşi doreşte să avanseze pe zi ce trece, atingând doar faza optimilor la Roma şi la Lyon, iar Madrid a fost eliminat chiar din primul tur. Aşa cum am spus, urmează cel de-al şaselea meci dintre Norrie şi Khachanov, primele 5 disputându-se în mai puţin de un an şi jumătate, iar Norrie este în avantaj pentru moment, cu 3 victorii, în timp ce tenismenul rus a câştigat celelalte 2 partide. Pariul ales pentru acest meci este „1”, deoarece Norrie are o formă excelentă pe zgură, iar duelul cu Khachanov poate fi tranşat fără mari emoţii de către numărul 11 ATP.

Biletul Zilei din 27 mai 2022. Aflăm primii jucători din optimi de pe zgura pariziană

Celălalt eveniment ales pentru biletul zilei vine tot de la Roland Garros, faza şaisprezecimilor de finală, mai exact duelul dintre Botic Van De Zandschulp, numărul 29 ATP, şi Rafael Nadal, ocupantul poziţiei a 5-a în clasamentul ATP. Van De Zandschulp a avut un început pe zgură destul de bun, cu o lună aprilie în care a jucat sferturi în Maroc, la Marrakech, cât şi finala de la Munchen, pierdută cu Holger Rune, după o retragere. Dacă vrei să îţi încerci norocul şi la jocuri ca la aparate, intră pe unul dintre cele 20 de site-uri licenţiate din România. Evoluţiile de la Madrid, respectiv Roma, nu au fost foarte convingătoare, sportivul olandez ajungând doar până în turul secund la ambele competiţii. Rafa Nadal a revenit pentru o parte de sezon aşa cum îi place lui, pe zgură, şi cu multă poftă de joc.

Biletul Zilei din 27 mai 2022. Aflăm primii jucători din optimi de pe zgura pariziană

După pierderea finalei de la Indian Wells împotriva lui Taylor Fritz, Rafael Nadal a absentat mai bine de o lună din lumea tenisului, iar acesta a participat la competiţia de la Madrid, acolo unde a fost eliminat de Carlos Alcaraz, în sferturi, ca mai apoi, la Roma, să se producă o altă surpriză, Nadal, unul dintre cei mai buni tenismeni pe zgură, a fost învins în optimi de Denis Shapovalov. Urmează prima confruntare directă dintre Van De Zandschulp şi Nadal, iar spaniolul este mare favorit la calificarea în optimi, aşa că propunem un pariu foarte bun de pariat, anume „Handicap Rafael Nadal (-7.5)”, care va fi câştigător dacă Nadal se va impune la minimum 8 game-uri diferenţă în acest duel.

Biletul Zilei 27 mai 2022

  • Cameron Norrie – Karen Khachanov – 1 @ 1.45
  • Botic Van De Zandschulp – Rafael Nadal – Handicap Rafael Nadal (-7.5) @ 1.52
  • Curs final: 2.20

Afla mai multe despre: biletul zilei 

viewscnt
Articole similare