Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Biletul Zilei din 27 noiembrie 2022. Canadienii sunt pe muchie de cuţit

Biletul Zilei din 27 noiembrie 2022. Canadienii sunt pe muchie de cuţit

Biletul zilei

Comentarii

Pentru un final de săptămână liniştitor, Cupa Mondială este aici şi ne oferă mai multe meciuri de neratat. Croaţia şi Canada vor disputa o partidă extrem de importantă pentru configuraţia grupei F la finalul etapei a doua, precum şi Japonia – Costa Rica, un meci ce poate oferi japonezilor calificarea mai departe.

Andrei Dumitru vă aşteaptă cu o mulţime de alte pronosticuri pe site-ul său. Croaţia a remizat în prima rundă cu Maroc, un meci care părea la îndemâna vicecampioanei mondiale, care nu a reuşit să treacă de o echipă solidă a Marocului. Totuşi, croaţii au un lot destul de puternic şi unit aşa încât să reuşească să treacă de faza grupelor. În schimb, Canada a dominat-o total pe Belgia în etapa de debut, iar frustarea este cu atât mai mare în rândul canadienilor, deoarece au ratat şi o lovitură de la punctul cu var.

Biletul Zilei din 27 noiembrie 2022

Ghinionul a fost şi mai mare odată cu golul înscris de Belgia la finalul primei reprize prin Batshuayi, scor ce s-a păstrat până la finalul partidei. Croaţia are nevoie de un succes pentru a acumula patru puncte şi pentru a fi mai sigură de poziţia sa în runda următoare şi pentru a nu fi nevoită să joace un meci de totul sau nimic cu Belgia în etapa următoare. Jucăm 1X & Sub 4.5 goluri, care pare să fie un pariu bun pentru acest meci, deoarece experienţa canadienilor la acest nivel este destul de scăzută, în comparaţie cu cea a croaţilor, care trebuie să dea tonul pe teren.

Japonia se poate califica în fazele eliminatorii ale Cupei Mondiale pentru a doua oară consecutiv dacă câştigă împotriva Costa Ricăi. Japonezii au fost repartizaţi într-una din cele mai grele grupe de la mondial şi acum au ocazia de a-şi asigura locul în optimi, o performanţă admirabilă, după succesul împotriva Germaniei din prima etapă. Costa Rica pare să fie cea mai slabă formaţie din grupă, iar singura misiune pentru costaricani este evitarea unui eşec de proporţii astăzi. Fără dubii pariem pe victoria asiaticilor şi obţinem o cotă de 1.45.

Biletul Zilei 27 noiembrie 2022

Japonia – Costa Rica – 1 @ 1.45
Croaţia – Canada – 1X & Sub 4.5 goluri @ 1.47

Curs final: 2.13

 

Afla mai multe despre: cota 2ponturi pariuribiletul zilei 

viewscnt
Articole similare