Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Biletul Zilei din 28 aprilie 2022. Meciuri de top în Europa League şi Conference League

Biletul Zilei din 28 aprilie 2022. Meciuri de top în Europa League şi Conference League

Pariuri sportive

Comentarii

Biletul zilei de joi conţine partide de top, din cadrul competiţiilor continentale. Primul meci este duelul dintre RB Leipzig şi Rangers, una dintre semifinalele Europa League, iar al doilea este Leicester – AS Roma, o altă semifinală, dar din Conference League.

Începem cu partida dintre RB Leipzig şi Rangers, probabil semifinala cea mai interesantă din ultimii ani. Leipzig a beneficiat de descalificarea ruşilor de la Spartak Moscova în faza optimilor, iar în sferturi au avut o dublă dificilă cu Atalanta, pe care au eliminat-o după ce au remizat acasă, 1-1, dar au reuşit să învingă la Bergamo, scor 0-2. Biletul zilei poate fi pariat la una dintre cele mai bune case de pariuri din România şi puteţi aici aici păreri Betano. În cealaltă parte, Rangers a avut un parcurs european fantastic.

Formaţia scoţiană a avut prestaţii impresionante de-a lungul fazelor eliminatorii, trecând de formaţii precum Borussia Dortmund, Steaua Roşie Belgrad sau Braga. Atuul principal al celor de la Rangers în această dublă manşă este faptul că partida retur se va juca pe Ibrox. Este cert că Leipzig este mare favorită, iar specificul ofensiv al celor două formaţii ne dau încredere că golurile nu vor lipsi. Pariul ales este „Peste 2.5 goluri”, pentru cota 1.70.

Biletul Zilei din 28 aprilie 2022. Meciuri de top în Europa League şi Conference League

Celălalt meci propus pentru biletul zilei vine din Europa Conference League, manşa tur dintre Leicester şi AS Roma. Două dintre favoritele competiţiei ajung până în „careul de aşi” şi urmează să se dueleze într-o dublă manşă extrem de interesantă, fiind prima confruntare directă dintre cele două echipe din istorie. Dacă vrei să îţi încerci norocul şi la jocuri ca la aparate, intră pe unul dintre cele 20 de site-uri licenţiate din România. Leicester nu trece prin cea mai bună perioadă.

Echipa lui Brendan Rodgers are doar o victorie în ultimele 5 meciuri de Premier League şi se află abia pe locul 10 al clasamentului, mult prea puţin faţă de anii anteriori, în care Leicester se lupta chiar şi pentru locurile de Champions League. „Vulpile” au trecut de Randers şi Rennes în şaisprezecimi şi optimi, ca în sferturi să se confruntre cu un adversar de top, PSV, pe care au depăşit-o în partida de la Eindhoven, câştigată 1-2.

Biletul Zilei din 28 aprilie 2022. Meciuri de top în Europa League şi Conference League

AS Roma are ca obiectiv câştigarea trofeului, iar Leicester este un adversar greu de învins. Trupa lui Mourinho pare să fi ieşit din lupta pentru Champions League în Serie A, după eşecul cu Inter din ultima etapă, scor 3-1, iar acum toată atenţia este asupra trofeului Conference League. Fiind două formaţii foarte bune, dar şi cu rezultatele inconstante din ultima vreme, vom alege un pariu pe goluri, mai ales că apărările ambelor echipe au clacat în partide cheie ale sezonului.

Biletul Zilei 28 aprilie 2022

  • RB Leipzig – Rangers – Peste 2.5 goluri @ 1.70
  • Leicester – AS Roma – Peste 1.5 goluri @ 1.34
  • Curs final: 2.27

Afla mai multe despre: biletul zilei 

viewscnt
Articole similare