Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Biletul Zilei din 28 decembrie 2022. Avem dubla care aduce profitul

Biletul Zilei din 28 decembrie 2022. Avem dubla care aduce profitul

Pariuri sportive

Comentarii

Biletul Zilei de azi vine din Ligue 1, de la duelul dintre PSG şi Strasbourg, o partidă ce pare a fi ideală pentru campioană după Campionatul Mondial, şi celălalt meci propus pentru biletul nostru vine din Grecia, Panathinaikos – OFI Creta fiind confruntarea care ne interesează.

PSG porneşte în drumul către un nou titlu de campioană în Franţa contra celor de la Strasbourg, în cadrul rundei a 16-a, prima după Cupa Mondială. PSG este lider în clasament şi are un parcurs aproape perfect cu cele 13 victorii şi doar două egaluri. De altfel, şi raportul goluri marcate – goluri primite este excelent pentru parizieni, care au înscris de 43 de ori în 15 etape şi au încasat doar nouă. Vizita celor de la Strasbourg pe Parc des Princes vine într-un moment de cumpănă pentru echipă, care se află pe penultimul loc din Ligue 1, cu doar 11 puncte acumulate.

Biletul Zilei din 28 decembrie 2022

Andrei Dumitru vă oferă o mulţime de alte pronosticuri pe site-ul său. Strasbourg nu a pierdut multe meciuri în această ediţie de campionat, doar şase, însă numărul mare de egaluri (opt) şi victoriile extrem de rare (doar una), o aduc pe formaţia oaspete într-o situaţie extrem de complicată. PSG nu poate să piardă acest meci, chiar dacă în ultimul meci direct nu au reuşit să câştige pe terenul lui Strasbourg (3-3), cele mai recente partide dintre cele două echipe pe terenul parizienilor s-au încheiat cu victorii din partea celor de la PSG, cu o singură excepţie, un egal la doi din 2019. Mbappe şi compania vin în formă maximă după Cupa Mondială, iar partida cu Strasbourg va fi doar o formalitate, aşa că pariem Handicap asiatic PSG -1.5 goluri, pentru cota 1.62.

Continuăm cu partida dintre Panathinaikos şi OFI Creta, un meci important pentru liderul campionatului elen. Panathinaikos a pierdut două puncte importante în deplasarea de la Ionikos, codaşa clasamentului, iar lupta din play-off se anunţă aprinsă. OFI Creta vine în vizită la Atena cu gândul de a obţine cel puţin un punct, însă forma din deplasările acestui sezon nu este încurajatoare. Oaspeţii au obţinut doar cinci puncte în şase deplasări, dintre care trei au fost înfrângeri, iar Panathinaikos nu ar trebui să greşească şi să obţină victoria. Cota pentru victoria gazdelor este 1.33, una reală şi care merită pariată cu încredere.

Biletul Zilei 28 decembrie 2022

Paris Saint-Germain – Strasbourg – Handicap asiatic PSG -1.5 goluri @ 1.62
Panathinaikos – OFI Creta – 1 @ 1.33

Curs final: 2.15

Afla mai multe despre: biletul zileiponturi fotbalponturi pariuri 

viewscnt
Articole similare