Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Biletul Zilei din 28 martie 2022. Cotele de care ai nevoie

Biletul Zilei din 28 martie 2022. Cotele de care ai nevoie

Pariuri sportive

Comentarii

Biletul zilei de luni vine de la turneul ATP de la Miami. Vă propunem 2 partide din cadrul competiţiei la masculin, mai exact Fritz – Paul, respectiv Harris – Nishioka.

Primul eveniment este meciul dintre Taylor Fritz, nr. 13 ATP, şi Tommy Paul, nr. 37 ATP, care se întâlnesc pentru a şaptea oară. Cei doi au ajuns în optimi fără mari probleme. Fritz vine după triumful de la Indian Wells, iar acesta a început aventura de la Miami direct din turul 2, acolo unde s-a impus în faţa jucătorului kazah Kukushkin, scor 2-1 la seturi.

Tommy Paul a trecut de Bonzi în primul tur, scor 2-0, ca mai apoi să fie nevoit să joace trei seturi pentru a-l devansa pe rusul Khachanov.  Biletul zilei poate fi pariat la Betano, una dintre cele mai bune case de pariuri din România. După ce în ultimele 2 partide, cele mai recente, cei doi şi-au împărţit victoriile, Fritz este favoritul meciului de acum, pentru că forma sa este excelentă.

Biletul Zilei din 28 martie 2022. Cotele de care ai nevoie

Al doilea eveniment propus pentru biletul nostru vine tot de la Miami. Vom paria pe partida dintre Lloyd George Harris, nr. 44 ATP, şi Yoshihito Nishioka, nr. 96 ATP. Harris a obţinut 2 victorii importante în partidele anterioare, împotriva lui Bagnis şi Shapovalov, în minimum de seturi, în timp ce niponul Nishioka a jucat mai multe partide, pentru că a fost nevoit să dispute partide de calificări.

Biletul Zilei din 28 martie 2022. Cotele de care ai nevoie

Odată ajuns pe tabloul principal, acest s-a impus în faţa lui Emilio Gomez, scor 1-2, şi să treacă şi de Daniel Evans în turul precedent, scor 2-1. Dacă vrei să îţi încerci norocul şi la păcănele online, intră pe unul dintre cele 20 de site-uri licenţiate din România. Singura întâlnire directă anterioară a celor doi a fost tot pe hard, iar Harris a avut câştig de cauză anul trecut, la Cincinnati.

Biletul Zilei 28 martie 2022

  • Taylor Fritz – Tommy Paul – 1 @ 1.60
  • Lloyd George Harris – Yoshihito Nishioka – 1 @ 1.57
  • Curs final: 2.51

Afla mai multe despre: biletul zilei 

viewscnt
Articole similare