Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Biletul Zilei din 28 noiembrie 2022. Brazilia este la o victorie de optimi

Biletul Zilei din 28 noiembrie 2022. Brazilia este la o victorie de optimi

Biletul zilei

Comentarii

Biletul Zilei de azi vine cu partide din grupele G şi H, unde vom paria pe confruntările dintre Brazilia – Elveţia, respectiv Coreea de Sud – Ghana. Cele două evenimente propuse pentru bilet au o cotă cumulată de 2.20.

Andrei Dumitru vă recomandă un pont de cota 1.50 la primul meci al zilei. Brazilia – Elveţia este un alt meci de clasă pe care grupa G ni-l oferă. Brazilia vine după victoria contra Serbiei, 2-0, iar acum doreşte să îşi asigure prezenţa în optimi cu încă un succes, într-un meci ce se anunţă mult mai dificil, împotriva Elveţiei. De altfel, cele două naţionale s-au mai întâlnit şi în 2018, în Rusia, tot în cadrul grupelor, meci încheiat la egalitate, 1-1. Lucrurile nu s-au schimbat deloc faţă de acum patru ani, Elveţia a rămas tot o grupare puternică, care poate produce fotbal de calitate împotriva oricărui adversar, fie el Brazilia.

Biletul Zilei din 28 noiembrie 2022

Totuşi, brazilienii nu îl vor avea pe teren pe Neymar, care va lipsi şi în meciul cu Camerun, însă Tite are înlocuitori pentru starul lui Paris Saint-Germain. Pariem pe victoria naţionalei din America de Sud, care are de partea sa calitatea individuală, factor decisiv inclusiv în ultimul meci, contra Serbiei.  

Continuăm cu partida dintre Coreea de Sud şi Ghana, un meci ce pare să fie mult mai echilibrat. Sud-coreenii au remizat la 0 împotriva Urugayului, iar acum au nevoie un succes contra Ghanei pentru a fi în mare măsură siguri de calificarea în optimi, a doua consecutivă după cea din 2018. Ghana a pierdut la limită contra Portugaliei, într-un meci care părea să se încheie la egalitate, însă norocul a fost de partea portughezilor, iar ambiţiile selecţionatei ghaneze vor fi mari  cu Coreea de Sud, un adversar mai apropiat valoric. Mizăm pe un meci cu goluri, de aceea pariul ales este Peste 1.5 goluri, cu o cotă generoasă, de 1.47.  

Biletul Zilei 28 noiembrie 2022

Brazilia – Elveţia – 1 @ 1.50
Coreea de Sud – Ghana – Peste 1.5 goluri @ 1.47

Curs final: 2.20

 

Afla mai multe despre: cota 2ponturi pariuribiletul zilei 

viewscnt
Articole similare