Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Biletul Zilei din 29 aprilie 2022. Începem weekendul cu două pronosticuri de top!

Biletul Zilei din 29 aprilie 2022. Începem weekendul cu două pronosticuri de top!

Biletul zilei

Comentarii

Sfârşitul săptămânii ne rezervă o mulţime de partide din campionatele Europei pe care vom putea paria. Pentru biletul zilei de astăzi vă propunem să urmăriţi meciurile dintre Sevilla şi Cadiz, respectiv Fenerbahce şi Gaziantep.

Deschidem biletul cu partida dintre Sevilla şi Cadiz, care contează pentru runda cu numărul 34 din La Liga, fiind meciul de debut al etapei. Sevilla mai are ca obiectiv pentru acest final de sezon doar clasarea pe locul 2 din La Liga, orice alt obiectiv fiind ratat. Eliminaţi din Europa League de West Ham şi din Copa del Rey de rivalii de la Betis, andaluzii se află pe 3 în campionat, la egalitate de puncte cu Barcelona, ambele echipe au câte 63 de puncte strânse.

Biletul Zilei din 29 aprilie 2022. Începem weekendul cu două pronosticuri de top!

Biletul zilei poate fi pariat la Betano, una dintre cele mai bune case de pariuri din România. Cadiz are mari emoţii în ceea ce priveşte salvarea de la retrogradare. Oaspeţii din această seară tremură serios, au doar 31 de puncte strânse în 33 de meciuri şi se află la doar un punct de primul loc retrogradabil, ocupat de Granada. Sevilal este una dintre cele mai bune formaţii din La Liga când vine vorba de meciurile de pe teren propriu, fiind foarte greu de învins. În schimb, Cadiz joacă foarte slab în deplasare şi câştigă foarte rar. Miza noastră este că Sevilla va avea un meci uşor împotriva unui adversar care are şanse mari să joace în La Liga 2 din sezonul viitor.

Continuăm biletul cu partida din Super Lig, cea dintre Fenerbahce şi Gaziantep, meci care se va disputa în cadrul rundei a 35-a din prima ligă din Turcia. Fener se află pe locul 2 al clasamentului, iar acum, matematic vorbind, mai are şanse la titlu, însă foarte puţine, deoarece Trabzonspor are 11 puncte avans cu 4 partide înainte de finalul campionatului. Dacă vrei să îţi încerci norocul şi la păcănele online, intră pe unul dintre cele 20 de site-uri licenţiate din România.

Biletul Zilei din 29 aprilie 2022. Începem weekendul cu două pronosticuri de top!

Gazdele sunt cea mai în formă echipă din campionat, cu o serie impresionantă de 10 partide fără eşec, dintre care 9 sunt victorii, iar locul 2 pare să nu fie o problemă pentru Fenerbahce, chiar dacă Konyaspor se află la un punct în spatele formaţiei din Istanbul. Gaziantep nu a avut un sezon foarte bun şi se află abia pe locul 15, cu 42 de puncte strânse până acum, însă distanţa faţă de primul loc retrogradabil este una considerabilă, de 12 puncte. După succesul din tur al celor de la Gaziantep, Fenerbahce are de luat o revanşă, iar acum contextul este favorabil, mai ales că forma lor este foarte bună, iar noi vom conta pe un succes din partea gazdelor.

Biletul Zilei 29 aprilie 2022

  • Sevilla – Cadiz – 1 @ 1.60
  • Fenerbahce – Gaziantep – 1 @ 1.40
  • Curs final: 2.24

Afla mai multe despre: biletul zilei 

viewscnt
Articole similare