Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Biletul Zilei din 29 decembrie 2022. Golurile multe din Ligue 1 aduc banii

Biletul Zilei din 29 decembrie 2022. Golurile multe din Ligue 1 aduc banii

Pariuri sportive

Comentarii

Biletul Zilei din 29 decembrie vine din Ligue 1, cu nişte meciuri tari. Nice şi Lens oferă una dintre cele mai importante confruntări ale etapei, şi vom mai paria pe meciul Olympique Marseille – Toulouse, cu o importanţă aparte atât în fruntea clasamentului, cât şi la retrogradare.

Nice – Lens este duelul echipelor aflate în două situaţii diferite. Gazdele au avut investiţii masive în campania de transferuri din vara acestui sezon, în timp ce oaspeţii sunt pe val, locul secund pe care îl ocupă în prezent i-a adus lui Lens denumirea de „supriză plăcută” a acestui campionat. Nice se află abia pe locul nouă după 15 etape scurse, iar cele 20 de puncte sunt mult sub aşteptările conducerii grupării din Nisa, care avea pretenţii mult mai mari de la acest campionat, ce pare a fi periclitat.

Biletul Zilei din 29 decembrie 2022

Rotiri gratuite la cazinoul Superbet te aşteaptă pe site-ul Superbet. Lens este într-o formă de zile mari, victoriile curg, atât în partidele de campionat, cât şi în amicale, fiind singura echipă care are un singur eşec până acum, cu excepţia lui PSG, singura echipă neînvinsă în 15 etape. Lens are şi una dintre cele mai bune defensive din Ligue 1, cu doar 10 goluri încasate (a doua, tot după PSG), aşa că misiunea lui Nice va fi foarte grea. Nice are nevoie mare de puncte pentru a putea spera la locurile patru-cinci, iar o victorie cu Lens ar prii echipei. Este genul de meci în care Lens se poate impune şi nu se va lăsa uşor bătută, iar pronosticul este unul pe goluri, Ambele echipe înscriu sau Peste 2.5 goluri, pentru cota 1.62.


Marseille – Toulouse, o altă partidă care ne strâneşte interesul, pentru că, la prima vedere, pare o misiune uşoară pentru gazde, care sunt mult mai bine cotate decât oaspeţii, aflaţi în delir. Marseille este în creştere de formă cu cele două victorii şi un egal din ultimele trei etape, iar Toulouse nu a mai câştigat de patru etape, de la victoria cu Angers, scor 3-2. Toulouse a pierdut în ultimele trei etape cu echipe de top, Lens (3-0), AS Monaco (2-0) şi Rennes (2-1), iar meciul cu Marseille contează în lupta pentru menţinerea în prima ligă. Aflaţi pe locul 12, cei de la Toulouse au nevoie cel puţin de un punct pentru a nu cădea în partea roşie a competiţiei. Este genul de meci în care oaspeţii pot marca, iar defensiva lui Marseille a scârţâit în câteva momente, aşa că pariul Ambele echipe marchează sau Peste 2.5 goluri, cu o cotă de 1.42, este excelent pentru noi.

Biletul Zilei 29 decembrie 2022
Nice – Lens – Ambele echipe înscriu sau Peste 2.5 goluri @ 1.62
Olympique Marseille – Toulouse – Ambele echipe marchează sau Peste 2.5 goluri @ 1.42

Curs final: 2.30

 

Afla mai multe despre: biletul zileiponturi fotbalponturi pariuri 

viewscnt
Articole similare