Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Biletul Zilei din 29 noiembrie 2021. Profit din Liga 1

Biletul Zilei din 29 noiembrie 2021. Profit din Liga 1

Biletul zilei

Comentarii

Ziua de luni nu are foarte multe partide în program, însă am găsit două meciuri interesante în campionatul României.

Deschidem biletul cu jocul dintre CFR Cluj şi Academica. Duelul este foarte dezechilibrat, având în vedere că se întâlnesc ocupantele locurilor 1 şi 16, prima versus ultima clasată. Clujenii trebuie să obţină toate cele trei puncte pentru a păstra distanţa mare faţă de FCSB, care s-a impus aseară cu 3-2 în faţa Universităţii Craiova.

Cel mai bun bonus pariuri sportive îl găsiţi în articolele scrise amplu de experţii noştri, care au ani în spate în domeniul jocurilor de noroc.

Biletul Zilei din 29 noiembrie 2021. Profit din Liga 1

Clujenii nu au probleme când vine vorba despre meciurile pe teren propriu, reuşind să obţină opt victorii în cele opt meciuri disputate. De partea cealaltă, Academica are doar patru puncte în acest sezon, din care două obţinute în deplasare după egaluri cu Gaz Metan şi Chindia. Ne aşteptăm să vedem un succes uşor al clujenilor, cotaţi cu 1.15 pentru victorie.

Îţi plac provocările şi bonusuri jocuri aparate nelimitate? Atunci fiţi pe fază şi nu rataţi articolele noastre speciale pentru toţi pasionaţii.

Biletul Zilei din 29 noiembrie 2021. Profit din Liga 1

Continuăm cu meciul dintre Gaz Metan şi Farul, unde ne aşteptăm să vedem un meci dominat de oaspeţi, care au ca obiectiv prezenţa în play-off-ul Ligii 1. De partea cealaltă, gazdele au un început modest de sezon, doar Dinamo şi Academica fiind clasate mai jos în clasament. Ne aşteptăm să vedem un meci dominat de la un capăt la altul de oaspeţi, aşa că pariem cu încredere pe 2 solist la cota 1.85.

Biletul Zilei 29.11.2021

  • CFR Cluj – Academica 1 @ 1.15
  • Gaz Metan – Farul 2 @ 1.85
  • Curs final: 2.12

Afla mai multe despre: biletul zilei 

viewscnt
Articole similare