Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Biletul Zilei din 29 noiembrie 2022. Meciuri decisive pentru calificare

Biletul Zilei din 29 noiembrie 2022. Meciuri decisive pentru calificare

Biletul zilei

Comentarii

Biletul Zilei de marţi conţine partide din grupa A şi grupa B. Ţara Galilor – Anglia este un meci important pentru echipele din arhipelag, deoarece galezii au nevoie de un succes pentru a fi matematic calificaţi, în timp ce elevii lui Southgate pot fi mulţumiţi şi cu o remiză. Celălalt meci este cel dintre Ecuador şi Senegal, un alt duel din care va ieşi o singură echipă calificată.

Ţara Galilor – Anglia va ţine cu sufletul la gură toată suflarea britanică. Galezii au jucat foarte slab până acum la cel de-al doilea turneu final de Campionat Mondial, iar punctul obţinut în primul meci cu Statele Unite păstrează speranţele pentru calificare în continuare. În schimb, Anglia este favorita principală la calificare, deoarece are patru puncte şi un golaveraj superior tuturor celorlalte formaţii din grupă. De fapt, gruparea cu unul dintre cele mai valoroase loturi de la mondial beneficiază de golurile înscrise din partida cu Iran (6-2), cu SUA remizând la 0. Anglia este mare favorită la câştigarea celor trei puncte, iar statistica contra galezilor este aproape perfectă: 11 victorii şi un singur egal.

Biletul Zilei din 29 noiembrie 2022

Cazinoul Betano vă oferă cea mai diversificată gamă de sloturi. Mergem mai departe cu confruntarea dintre Ecuador şi Senegal, un alt eveniment notabil al zilei de marţi. Grupa A este în continuare atractivă, fiindcă calificarea se va disputa în trei în ultima rundă. Olanda şi Ecuadorul împart prima poziţie, cu câte patru puncte şi un golaveraj asemănător, în timp ce Senegalul se află pe locul trei, cu trei puncte. Ecuadorienii sunt una dintre surprizele plăcute ale acestui turneu final, au avut evoluţii foarte bune şi încă un meci bun poate aduce o calificare în optimi, a doua din istorie, după cea din 2002, atunci când a debutat la Cupa Mondială.

Senegalul a contribuit la eliminarea matematică a Qatarului în etapa anterioară, învingând ţara gazdă cu 3-1, iar acum are şansa de a se califica în rundele eliminatorii ale competiţiei. Senegalul şi Ecuadorul sunt două echipe ce practică un joc deschis, iar miza mare va trebui să le aducă pe cele două în postura de ataca, astfel golurile nu vor fi o problemă.

Biletul Zilei 29 noiembrie 2022

Ţara Galilor – Anglia – 2 @ 1.45  
Ecuador – Senegal – Peste 1.5 goluri @ 1.47  

Curs final: 2.13

 

Afla mai multe despre: biletul zileiponturi fotbalponturi pariuri 

viewscnt
Articole similare