Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Biletul Zilei din 3 aprilie 2022. Meciuri de neratat în Premier League

Biletul Zilei din 3 aprilie 2022. Meciuri de neratat în Premier League

Pariuri sportive

Comentarii

Terminăm săptămâna pe plus cu 2 partide de top din campionatul Angliei. Tottenham – Newcastle, respectiv West Ham – Everton sunt două dueluri care aduc faţă în faţă echipe din prima parte a clasamentului cu cele din subsolul acestuia.

Deschidem biletul cu partida dintre Tottenham şi Newcastle. Tottenham s-a schimbat total de când Antonio Conte a preluat echipa, lucru care se vede şi în clasament, deoarece formaţia gazdă se află pe 5, cu 51 de puncte câştigate până acum. Newcastle este revelaţia acestei părţi a sezonului, care a avut o serie de invincibilitate demnă de admirat.

Biletul Zilei din 3 aprilie 2022. Meciuri de neratat în Premier League

Biletul zilei poate fi pariat pe site-ul nostru, unde găsiţi şi păreri Betano, una dintre cele mai bune case de pariuri din România. Partida din tur a fost spectaculoasă, dar Tottenham s-a impus la acea vreme, scor 2-3, iar acum este mare favorită la adjudecarea celor 3 puncte. Noi vom paria pe victoria lor.

Celălalt meci este West Ham – Everton, un alt eveniment care aduce pe teren echipe din părţi diferite ale clasamentului. Londonezii se află pe locul 8, cu 48 de puncte câştigate pe parcursul a 30 de partide disputate, în timp ce Everton are mari probleme cu evitarea retrogradării. „Caramelele” nu au cele mai bune evoluţii nici sub comanda lui Frank Lampard, care nu a putut schimba foarte multe la echipă într-un timp atât de scurt.

Biletul Zilei din 3 aprilie 2022. Meciuri de neratat în Premier League

Dacă vrei să îţi încerci norocul şi la sloturi online, intră pe unul dintre cele 20 de site-uri licenţiate din România. West Ham poate obţine un succes important în lupta sa pentru locul 6, singurul la care are şanse reale, iar victoria este singurul obiectiv viabil pentru acest meci.

Biletul Zilei 3 aprilie 2022

  • Tottenham - Newcastle – 1 @ 1.55
  • West Ham – Everton – 1 @ 1.75
  • Curs final: 2.71

Afla mai multe despre: biletul zilei 

viewscnt
Articole similare