Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Biletul Zilei din 3 decembrie 2022. Facem profit pe cele două meciuri din Superligă

Biletul Zilei din 3 decembrie 2022. Facem profit pe cele două meciuri din Superligă

Biletul zilei

Comentarii

Superliga revine cu o serie de partide interesante în cadrul etapei cu numărul 19. Derby-ul zilei vine din Bănie, deoarece echipele locale oferă unul dintre cele mai dezechilibrate meciuri ale acestei etape, iar FC Voluntari şi Hermannstadt joacă o partidă importantă pentru prima jumătate a clasamentului.

Universitatea Craiova o va găzdui pe rivala din oraş, FC U, într-un meci cu implicaţii emoţionale mai mult, deoarece forma sportivă a echipei lui Adrian Mititelu lasă de dorit, aceasta aflându-se abia pe locul 15 înaintea acestei runde, cu 16 puncte strânse. În schimb, pauza survenită de începutul Cupei Mondiale a venit destul de nepotrivit pentru Universitatea Craiova, care era într-o ascensiune remarcabilă, care avea cinci victorii şi trei egaluri în ultimele opt partide oficiale.

Biletul Zilei din 3 decembrie 2022

Rotiri Gratuite la Superbet în cel mai mare cazino din România. În plus, formaţia pregătită de Mirel Rădoi este neînvinsă pe teren propriu de la finalul lunii iulie, iar singurele confruntări cu rivala din oraş pe teren propriu au fost câştigate fără emoţii, cea mai notabilă şi recentă victorie fiind cea din luna februarie a acestui an, scor 2-0. Este puţin probabil ca Universitatea să se încurce cu FC U, iar pariul propus, Pauză sau final 1, cu o cotă de 1.57, este ideal pentru acest context.

Continuăm seria partidelor din campionatul românesc cu încă un meci care are o importanţă aparte pentru zona play-off. FC Voluntari, locul 10, cu 21 de puncte, se va întâlni cu FC Hermannstadt, locul 6, cu 27 puncte. Voluntariul are un succes şi un egal în ultimele două runde, iar vizita sibienilor în ilfov vine într-un context destul de delicat, după eşecul contra CFR-ului pe teren propriu, scor 2-3. Un eventual succes al lui FC Voluntari contra Sibiului ar creşte şansele de play-off ale ilfovenilor, iar o victorie a lui Hermannstadt ar aduce-o pe locul 5 la finalul acestei runde.

Pariem Peste 1.5 goluri pe acest meci, un pariu bun, deoarece FC Voluntari trebuie să marcheze, pentru că au făcut-o foarte rar în ultimele cinci meciuri de campionat, doar de două ori, iar Hermannstadt, care a revenit după ce CFR Cluj conducea cu 0-2, a lăsat impresia că se putea scoate mai mult din acel meci.

Biletul Zilei 3 decembrie 2022
Universitatea Craiova – U Craiova 1948 – Pauză sau final 1 @ 1.57
Voluntari – FC Hermannstadt – Peste 1.5 goluri @ 1.55

Curs final: 2.43

 

Afla mai multe despre: biletul zileiponturi pariuriponturi fotbal 

viewscnt
Articole similare