Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Biletul Zilei din 3 ianuarie 2023. Fulham şi United îţi dublează banii!

Biletul Zilei din 3 ianuarie 2023. Fulham şi United îţi dublează banii!

Pariuri sportive

Comentarii

Biletul Zilei din 3 ianuarie vine din Premier League, care continuă să ne aducă meciurile tari din primele zile ale anului. Leicester – Fulham este meciul care vine cu o cotă mare, în timp ce Manchester United va avea o misiune relativ uşoară pe teren propriu cu Bournemouth.

Leicester – Fulham este un meci important atât pentru gazde, cât şi pentru oaspeţi. Leicester are nevoie de puncte pentru a rămâne aproape de jumătatea clasamentului, în timp ce Fulham se poate apropia şi mai mult de „big six” dacă câştigă. Leicester ocupă locul 12 în prezent, cu doar 17 puncte şi se află mai aproape de retrogradare decât de titlu. „Vulpile” au suferit o înfrângere dureroasă pe Anfield contra lui Liverpool, scor 2-1.

Biletul Zilei din 3 ianuarie 2023

Rotiri Gratuite fără depunere şi bonus la înregistrare la Betano pentru clienţii noi sunt disponibile pe site-ul lui Andrei Dumitru. Dureroasă, pentru că cele două goluri are cormoranilor au fost înscrise în proprie poartă de Leicester. Fulham a revenit din vacanţă cu două victorii, cu Crystal Palace (3-0) şi Southampton (2-1), iar locul şapte de acum este total neaşteptat. Gruparea oaspete porneşte cu prima şansă diseară, iar pariul X2 este ideal pentru noi, deoarece ne aduce o cotă excelentă, de 1.70.


Manchester United are toate şansele să îşi prelungească forma bună din prezent după meciul contra lui Bournemouth, care se anunţă a fi la îndemâna echipei antrenate de Erik ten Hag. Formaţia de pe Old Trafford a obţinut trei puncte importante în deplasarea de la Wolverhampton, pe care a câştigat-o la limită, 0-1, iar şi au urcat până pe patru. Bournemouth se află aproape de locurile retrogradabile, cu doar 16 puncte strânse. Statistica meciurilor în deplasare din acest sezon de Premier League nu este de partea „cireşelor”, care au câştigat doar cinci puncte în opt meciuri disputate pe terenuri străine (V1, E2, Î5). Cota pentru victoria lui United, de 1.29, o vom paria cu încredere.   

Biletul Zilei 3 ianuarie 2023
Leicester – Fulham – X2 @ 1.70
Manchester United – Bournemouth – 1 @ 1.29

Curs final: 2.19

 

Afla mai multe despre: biletul zileiponturi pariuriponturi fotbal 

viewscnt
Articole similare