Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Biletul Zilei din 3 mai 2022. Tenisul este la putere azi

Biletul Zilei din 3 mai 2022. Tenisul este la putere azi

Biletul zilei

Comentarii

Pentru biletul zilei de marţi vom merge la Madrid, de unde vă propunem partide din cadrul turneului masculin. Meciurile alese sunt Reilly Opelka – Sebastian Korda şi Nikoloz Basilashvili – Carlos Alcaraz.

Începem cu meciul dintre Basilashvili şi Alcaraz, un duel interesant pe care  şaisprezecimile de la Master-ul de la Madrid ni-l aduce azi. Tenismenul georgian se află pe locul 27 ATP, iar evoluţiile sale au fost inconstante în ultima vreme. De altfel, de când a început anul, Basilashvili a avut mai multe partide pierdute decât câştigate, cel mai lung parcurs al lui la un turneu în 2022 fiind la Doha, unde a ajuns în finală, pe care a pierdut-o împotriva lui Bautista-Agut.

Biletul zilei cu cele mai sigure ponturi pariuri poate fi pariat la Betano, una dintre cele mai bune case de pariuri din România. În schimb, Carlos Alcaraz reprezintă revelaţia tenisului mondial mascului, jucătorul iberic fiind printre cei mai în formă tenismeni din circuit. Ascensiunea lui Alcaraz a început de la finalul lui 2021, iar acesta pare să fie unul dintre cei mai de perspectivă sportivi pentru lumea tenisului.

Biletul Zilei din 3 mai 2022. Tenisul este la putere azi

Rezultaltele sale au fost foarte bune, dată fiind vârsta sa de numai 18 ani. Acesta s-a oprit în semifinale la Indian Wells, unde a fost învins de Rafael Nadal, şi a câştigat Master-ul de la Miami şi turneul de la Barcelona, singura sa înfrângere în ultima perioadă fiind în faţa lui Sebastian Korda la Monaco. Pentru acest meci propunem pariul „Scor corect: 0-2”.

Celălalt eveniment ales pentru biletul zilei vine tot de la Madrid, mai exact confruntarea dintre Reilly Opelka şi Sebastian Korda, un meci ce se anunţă foarte echilibrat, date fiind poziţiile celor doi în clasamentul ATP. Opelka a câştigat turneul de la Houston, după ce a trecut de John Isner în finală, scor 2-0, iar surpriza mare a venit la Munchen, unde a fost eliminat chiar în faza incipientă de Oscar Otte.

Biletul Zilei din 3 mai 2022. Tenisul este la putere azi

Dacă vrei să îţi încerci norocul şi la cazinouri online, intră pe unul dintre cele 20 de site-uri licenţiate din România. Sebastian Korda ocupă în prezent locul 30 ATP, iar ascensiunea sa în clasament pare să stagneze, cel puţin pentru moment. Americanul a oscilat cu evoluţii bune, cât şi evoluţii mai proaste, în general în fazele mai avansate ale turneelor. Ne aşteptăm la un meci de uzură, fiind chiar prima partidă directă între cei doi, iar pariul ales este „Peste 22.5 game-uri”.

Biletul Zilei 3 mai 2022

  • Nikoloz Basilashvili – Carlos Alcaraz – Scor corect: 0-2 @ 1.39
  • Reilly Opelka – Sebastian Korda – Peste 22.5 game-uri @ 1.40
  • Curs final: 1.94

Afla mai multe despre: biletul zilei 

viewscnt
Articole similare