Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Biletul Zilei din 30 decembrie 2022. Pariem pe favorite la început de week-end

Biletul Zilei din 30 decembrie 2022. Pariem pe favorite la început de week-end

Biletul zilei

Comentarii

Biletul Zilei din 30 decembrie 2022 vine cu meciuri din La Liga şi Premier League. Real Valladolid – Real Madrid este meciul care dă revenirea granzilor în competiţia internă, iar Liverpool o va primi pe Leicester după victoria din deplasare de la Aston Villa, în timp ce „vulpile” au pierdut la scor de neprezentare contra lui Newcastle.

Real Valladolid va avea onoarea de a juca ultimul meci din acest an contra lui Real Madrid acasă. Gazdele au revenit cu bine pe gazon, cu o victorie lejeră în Copa del Rey, scor 1-5 cu Arenas Club, o grupare modestă din ligile inferioare. Gazdele se află departe şi de grijile retrogradării, cele 17 puncte strânse de-a lungul a 14 etape asigurându-le un avans de şase puncte faţă de primul loc retrogradabil. Real Madrid a încheiat nu tocmai bine perioada de înainte de startul Cupei Mondiale, cu un eşec cu Rayo Vallecano, scor 3-2, cât şi egalul neaşteptat cu Girona, 1-1.

Biletul Zilei din 30 decembrie 2022

Pe site-ul lui Andrei Dumitru poţi găsi bonusuri fără depunere şi rotiri gratuite la înregistrare la cele mai mari case de pariuri din România. Deplasarea de la Valladolid este extrem de importantă, deoarece Barcelona îşi poate consolida poziţia de lider în cazul în care „los blancos” se încurcă azi. Real Madrid a câştigat în ultimele trei deplasări de la Valladolid, iar cea de azi nu se anunţă a fi o problemă. Probleme de lot nu există, aşa că cota pentru victoria Realului, 1.47, este foarte bună şi merită adăugată pe bilet.  

Continuăm cu partida dintre Liverpool şi Leicester, un meci important pentru cormorani, care pot lega patru victorii consecutive în campionat, după o perioadă tensionată la club. Aflaţi pe locul şase, cei de la Liverpool nu mai au şanse la titlu în Premier League, care pare să se dispute între Arsenal şi Manchester City. Obiectivul pentru trupa lui Klopp în acest sezon de Premier League va fi clasarea în top 4, aşa că victoria trebuie obţinută diseară. Leicester nu mai are strălucirea de acum două sezoane, iar acest lucru se observă şi în clasament.

„Vulpile” ocupă locul 13, cu doar 17 puncte strânse şi vor avea un meci dificil pe Anfield, chiar dacă au câştigat în ultimele trei deplasări. Victoria, inclusiv cele trei puncte, vor fi obiectivele gazdelor, iar cota de 1.33, mică, dar justificată, pentru succesul lor diseară, nu merită ratată.  

Biletul Zilei 30 decembrie 2022
Valladolid – Real Madrid – 2 @ 1.47
Liverpool – Leicester – 1 @ 1.33

Curs final: 1.95

 

Afla mai multe despre: biletul zileiponturi fotbalponturi pariuri 

viewscnt
Articole similare