Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Biletul Zilei din 30 mai 2022. Va ajunge Begu în sferturi la Paris?

Biletul Zilei din 30 mai 2022. Va ajunge Begu în sferturi la Paris?

Biletul zilei

Comentarii

Chiar dacă abia a început o nouă săptămână, evenimentele din lumea tenisului sunt în toi. Biletul zilei vine de la Roland Garros, unde vom paria pe partidele: Jessia Pegula – Irina Begu, respectiv Veronika Kudermetova – Madison Keys.

Deschidem biletul cu duelul dintre Jessica Pegula, aflată pe locul 11 WTA, şi Irina Begu, locul 63 WTA, una dintre optimile foarte interesante de la Roland Garros. Sportiva din Statele Unite ale Americii a trecut de Qiang Wang, Anhelina Kalinina şi Tamara Zidansek în tururile anterioare, iar acum va avea parte de o confruntare cu o adversară în formă. Biletul zilei poate fi pariat la Betano, una dintre cele mai bune case de pariuri din România.

Pegula a jucat finala la Madrid, unde a fost înfrântă de Ons Jabeur, în 3 seturi, iar la Roma a fost eliminată în optimi de Aryna Sabalenka. Faţă de primul turneu disputat pe zgură, cel de la Charleston, unde a jucat doar primele 2 partide. Pegula are evoluţii mai bune acum. Irina Begu nu a participat la turneul de la Roma, sportiva din România a jucat doar al 2 competiţii pe zgură în acest an, la Charleston, unde a fost eliminată în sferturi de Ons Jabeur, şi la Madrid, unde a fost învinsă în primul tur de Belinda Bencic. Urmează cea de a treia confruntare directă dintre cele două sportive, iar Irina Begu are un avantaj moral considerabil înaintea partidei de azi, deoarece a câştigat primele 2 dueluri cu Pegula, la Indian Wells, în 2020, în sferturi, şi la Melbourne, la începutul acestui an, în şaisprezecimi. Totuşi, Pegula este mare favorită, iar noi vom conta pe victoria ei în această partidă.

Biletul Zilei din 30 mai 2022. Va ajunge Begu în sferturi la Paris?

Al doilea eveniment ales pentru biletul zilei este partida dintre Veronika Kudermetova şi Madison Keys, un meci între două jucătoare cu o formă destul de inconstantă înaintea celui de-al doilea Grand Slam al anului. Dacă vrei să îţi încerci norocul şi la păcănele online, intră pe unul dintre cele 20 de site-uri licenţiate din România. Sportiva din Rusia a început bine parcursul pe zgură în acest an, cu o finală la Istanbul, pierdută împotriva compatrioatei Potapova, în minimum de seturi, iar la Madrid a fost eliminată chiar din primul tur, de Paula Badosa, la fel şi la Roma, performanţe extrem de îngrijorătoare înaintea unui Grand Slam.

Biletul Zilei din 30 mai 2022. Va ajunge Begu în sferturi la Paris?

La Paris a cedat doar un set în cele 3 partide, iar în partida din ultimul tur, împotriva Paulei Badosa, a câştigat un set, iar al doilea nu s-a mai jucat, deoarece iberica s-a retras din cauza problemelor medicale. Madison Keys are doar 7 partide jucate pe zgură până în prezent, dintre care 3 la Roland Garros, un număr foarte mic, care arată absenteismul tenismenei din Statele Unite ale Americii în cadrul fazelor importante ale turneelor de top. Va fi primul meci direct dintre cele două sportive, iar învingătoarea poate fi oricare, însă Kudermetova are un plus de meciuri jucate în ultima vreme, partide ce pot conta în duelul de azi, care-i poate aduce un sfert de finală la un Grand Slam. Cota pentru victoria rusoaicei este de 2.09, una foarte bună de pariat, iar noi vom profita, mai ales că urmează o confrutare cu o sportivă cu puţine partide în ultima vreme, aşa cum este Keys.

Biletul Zilei 30 mai 2022

  • Jessica Pegula – Irina Begu – 1 @ 1.46
  • Veronika Kudermetova – Madison Keys - 1 @ 2.09
  • Curs final: 3.03

Afla mai multe despre: biletul zilei 

viewscnt
Articole similare