Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Biletul Zilei din 30 noiembrie 2022. Solistele vin din grupa D de la Mondiale

Biletul Zilei din 30 noiembrie 2022. Solistele vin din grupa D de la Mondiale

Biletul zilei

Comentarii

Încă o zi care ne apropie şi mai mult de finalul partidelor din cadrul grupelor de la Cupa Mondială. Tunisia şi Franţa se vor duela într-un meci fără importanţă pentru francezi, care sunt calificaţi matematic mai departe, în timp ce Australia şi Danemarca îşi dispută trei puncte care pot însemna obţinerea calificării în optimi.

Tunisia – Franţa este un meci cu miză pentru tunisieni, şi unul pentru statistică pentru francezi. Tunisia a debutat cu o remiză albă contra Danemarcei la Cupa Mondială, iar marea dezamăgire a venit din etapa a doua, cu Australia, pierzând cu 1-0 împotriva „cangurilor”. În schimb, Franţa este pe val şi îşi va continua drumul de apărare a titlului obţinut acum patru ani în Rusia.

Biletul Zilei din 30 noiembrie 2022

Bonusuri fără depunere şi rotiri gratuite la Superbet puteţi găsi pe site-ul lui Andrei Dumitru. Pentru francezi ar fi o victorie pentru statistică, cu o echipă a Tunisiei care nu a reuşit încă să marcheze la acest turneu final, fiind printre puţinele naţionale care au izbutit această contraperformanţă. De altfel, este un meci foarte important şi pentru cealaltă partidă, deoarece un câştig al Tunisiei ar cauza probleme celorlalte formaţii din grupă. „Cocoşii galici” rămân favoriţi la câştigarea celor trei puncte, iar cota pentru victoria lor este 1.44, pe care o vom paria cu încredere.

Australia – Danemarca completează duelurile oferite de grupa D, un meci care o aduce pe formaţia australiei cu prima şansă la calificare, deoarece are trei puncte. Danezii au nevoie de un succes în duelul cu Australia şi de un rezultat avantajos din celălalt meci din grupă, adică Tunisia să nu câştige cele trei puncte cu Franţa. Totuşi, golaverajul poate conta, mai ales că tunisienii nu au înscris vreun gol, în timp ce Danemarca are golul marcat din partida cu Franţa. Australia şi-a arătat limitele în partida cu Franţa din prima etapă, scor 4-1, însă în meciul cu Tunisia a avut o prestaţie solidă, aşadar a cele trei puncte au fost meritate.

Partida cu Danemarca este decisivă pentru calificarea în optimi, iar nordicii au presiunea pe umeri, deoarece au un lot mult mai valoros. Obţinerea unui avantaj până la pauză poate conta enorm în aflarea învingătoarei, iar valoarea individuală a danezilor poate face diferenţa. Danemarca are o cotă bună pentru victorie, 1.53, pe care o vom paria alături de cea a Franţei.

Biletul Zilei 30 noiembrie 2022
Tunisia – Franţa – 2 @ 1.44
Australia – Danemarca – 2 @ 1.53

Curs final: 2.20

 

Afla mai multe despre: biletul zileiponturi fotbalponturi pariuri 

viewscnt
Articole similare